gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben jij al bekend met de Fluffie Stuffiez? Zij hebben nu een uitbreiding gekregen, waardoor je nog meer keuze hebt uit knuffelbare personages. Maak kennis met de Fluffie Stuffiez serie 2, een vrolijke zomerse aanvulling op de reeds bestaande collectie.

 

Wat zijn Fluffie Stuffiez?

Mocht je niet weten waar dit over gaat: Fluffie Stuffiez zijn in oktober 2023 in de Benelux geïntroduceerd en kinderen hebben deze pluizige personages met open armen verwelkomd. Niet zo gek, want dit speelgoed is meer dan een gewoon knuffeldiertje. Het is een alles in één ervaring: van unboxing tot verrassing en van knuffelen tot aaien. Je koopt een Fluffie Stuffiez, maar pas na het uitpakken en plukken weet je wat je echt in handen hebt.

 

Hoe werkt Fluffie Stuffiez?

Zoals hierboven al aangegeven is het meer dan een gewoon pluche speelgoed. Je speelt er namelijk op drie manieren mee: Pull It, Reveal It en Stuff It. Je haalt de Fluffie Stuffie uit de zachte tas. Dan begin je met het plukken/pluizen (Pull It) van de bovenste laag van het pluchedier. Door het plukken wordt het echte personage onthuld (Reveal It). Met deze activiteit zijn kinderen wel een tijdje zoet. Daarbij voegt het verrassingselement natuurlijk nog meer aantrekking toe voor kinderen. Want wat zit er nu werkelijk onder alle pluis?

De pluches bevatten letterlijk meerdere lagen. Zo kan het gebeuren dat je de bij transformeert naar een lieveheersbeestje. Of de taart blijkt helemaal geen taart te zijn, maar een pizza. De losgetrokken pluche moet je goed bewaren, deze hoort namelijk bij de complete ervaring. Je stopt het losgetrokken pluis in de meegeleverde zachte tas (Stuff IT), waarmee je kind kan spelen en kneden.

Overigens is er patent aangevraagd op de innovatieve zachte stof, waardoor kinderen een hele nieuwe speelervaring krijgen.

Maak kennis met de Fluffie Stuffiez Series 2 ijsje

 

Maak kennis met de Fluffie Stuffiez Series 2

De eerste serie die op de markt is gebracht bestaat uit de Rainbow-familie, Unicorn-familie, Treats-familie, Bear-familie Axolotl-familie en Sky-familie. Allemaal hebben ze een  een verborgen personage onder de eerste laag met pluis. Nu is er dus een uitbreiding geweest en zijn de personages uitgebreid. Nu zijn de volgende personages verkrijgbaar:

  • Bij
  • Schaap
  • IJsje
  • Taartje
  • Konijn
  • Drankje

Maar wat er nu werkelijk onder de figuren zit, dat is en blijft een verrassing tot je het personage plukt.

Maak kennis met de Fluffie Stuffiez Series 2 pluche

 

Algemene info Fluffie Stuffiez

Merk: MGA Entertainment

Leeftijd: geschikt vanaf 4 jaar

Prijs: € 16,99

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelMultigeneratie vakantie: samen met oma en opa naar Landal Landgoed ‘t Loo
Volgend artikelThuiswerken met kinderen die thuis leren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in