gefeliciTAART.nl - Black Friday

VTech is de innovator op het gebied van leuk en leerzaam kinderspeelgoed. Vanaf nu kan je kind in bad met badboy Bobby van VTech. Bobby is een lieve en leuke babypop en maakt deel uit van de Little Love Family. Met Bobby wordt in bad gaan nog leuker voor je zoon of dochter.

 

Little Love Family van VTech

De Little Love Family van VTech bestaat uit verschillende interactieve poppen geschikt voor kinderen van 1 – 8 jaar. Er zijn verschillende poppen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld de Lisa leert lopen pop en de Little Love bedtijd baby. De poppen zijn zo ontworpen dat de poppenmoeder of –vader in spe er niet alleen veel plezier aan beleeft, maar ongemerkt ook het een en ander gaat leren. Van leuke liedjes tot in slaap wiegen van de pop, het komt allemaal aan bod.

 

In bad met badboy Bobby van VTech

Inmiddels is aan de uitgebreide collectie meisjespoppen een jongenspop toegevoegd. Badboy Bobby is een schattig ventje dat net als alle andere poppen beschikt over precies de juiste skills om poppenpapa’s en -mama’s in ontwikkeling te stimuleren. Spelend leren, dat doen kleintjes voortaan lekker met Bobby in bad.

197423 Little Love - Bobby gaat in bad kidshot 1

 

Spelen in bad is hartstikke leuk en daarop speelt VTech handig in met Bobby. Bobby is dol op poedelen, spetteren en schuimen. Met deze badboy wordt elk bad een waar feestje! Je zoon of dochter kan samen met Bobby zingen, spelen, kletsen en voor elkaar zorgen. De pop is voorzien van een watersensor, waardoor hij precies weet wanneer hij in bad is en wanneer niet. Een druk op zijn bolle buikje zorgt ervoor dat hij meteen reageert.

Bobby heeft alles mee, het is een vrolijk jochie, een knuffeldier. Van VTech kreeg hij een speciale douchekop cadeau. Eentje die, nadat hij in het badwater gedompeld en gevuld is, vanzelf begint te sproeien. Ook een stoer broekje en een comfortabele badcape (het is me er ‘eendje’) zijn van hem. Dit zijn de details die je aan de buitenkant ziet, maar Bobby heeft natuurlijk nog veel in zijn mars.

197423 Little Love - Bobby gaat in bad kidshot 2

Net als de overige Little Love Family poppen helpt Bobby zijn badboys en badgirls met hun ontwikkeling. Spelenderwijs worden woorden en zinnetjes geoefend en dankzij de interactive wordt een fantasierijk rollenspel gestimuleerd. Met Bobby in bad oefenen kleintjes precies die kwaliteiten waarmee ze verder komen, zintuigelijk, motorisch en cognitief.

Of er ook een nadeel zit aan de pop? Even snel in bad gaan zit er niet meer in, want met een paar badeendjes, wat sop en Bobby begint het feestje pas echt. Tip: geniet er gewoon van, kinderen worden zo snel oud en wijs en voor je het weet mag je niet meer in de badkamer zijn.

 

197423 Little Love - Bobby gaat in bad main

 

Zoek je nog een leuk cadeau voor je (klein)kind? Verras hem of haar dan met
badboy Bobby van Vtech

Advies verkoopprijs: VTech Little Love – Bobby gaat in bad € 27,95. Neem vooral ook een kijkje op www.vtechnl.com

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips om gezond zwanger te worden voor man en vrouw
Volgend artikelDe leukste kraamcadeautjes voor de kersverse moeder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in