gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vandaag vindt de aftrap plaats van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Vanaf vanmiddag 15:45 uur kan iedereen stemmen op het Speelgoed van het jaar. Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het jaar en maak ook nog eens kans op leuke prijzen.

 

Waarom is spelen zo belangrijk?

Ik heb al eerder een artikel gepubliceerd waarin ik uitleg waarom spelen voor kinderen zo belangrijk is. Dat begint al een paar maanden na de geboorte en gaat eigenlijk door tot in de late tienerjaren. Spelen is goed voor de motoriek, de fantasie, communicatie, het begrijpen van de wereld, leren samen spelen en nog veel meer. In een wereld waar nagenoeg het hele leven om techniek draait is het belangrijk om kinderen ook met gewoon speelgoed te laten spelen.

 

Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Om het belang van spelen nog eens te onderstrepen en nieuw speelgoed dat op de markt gebracht is extra onder de aandacht te brengen is de Verkiezing Speelgoed van het Jaar in het leven geroepen. Een vakkundige jury helpt ouders, grootouders en opvoeders in de keuze van speelgoed. Want met zo veel nieuw speelgoed loop je al gauw tegen vragen aan als:

  • Welk speelgoed is geschikt voor welke leeftijd?
  • Hoe staat het met de prijs/kwaliteit verhouding?
  • Gaat het speelgoed snel stuk?
  • Blijft het speelgoed leuk en uitdagend?

De jury bestaat uit diverse leden waaronder journalisten, bloggers, ontwikkelingspsycholoog, pedagoog en speelgoeddeskundige. Zij selecteren speelgoed geschikt voor de verschillende leeftijdscategorieën. In principe verrichten zij het voorwerk, want de uiteindelijke keuze ligt bij de consument zelf.

 

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Zoals gezegd maakt de jury slechts een selectie voor speelgoed van 0 – 18+ jaar. De consument bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. De Verkiezing Speelgoed van het Jaar wordt elk jaar georganiseerd en ook dit jaar mag je weer je stem uitbrengen. Vanaf woensdag 11 september 2019 om 15:45 uur kun je stemmen. Hier kun je direct stemmen. Benieuwd naar de nominaties voor dit jaar? Hieronder vind je al het genomineerde speelgoed per leeftijdscategorie.

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 1

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 3

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 4

kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 5

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 6

Kies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het jaar 7

Als jij minimaal in 1 leeftijdscategorie je stem uitbrengt maak je ook nog eens kans om het gerenommeerde speelgoed te winnen als deze als winnaar uit de bus komt. Waar wacht je nog op? Kies, stem en maak kans op het allerleukste speelgoed van 2019. Er is ook een kleurwedstrijd waarbij je kind mooie prijzen kan winnen.

Ik ben heel benieuwd op welk speelgoed jij je stem uit gaat brengen. Laat het me weten.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBespaar tijd met deze 8 tips voor moeders
Volgend artikelEducatief en leuk speelgoed voor 0 – 3  jaar

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in