gefeliciTAART.nl - Black Friday

L.O.L. Surprise! viert feest, want zij hebben een nieuwe nieuwe productlijn op de markt gebracht. Maak kennis met de L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake-poppen. Vier het feest mee en ontwerp je eigen taartjurk. Winnaars krijgen hun creatie als echte taart gebakken door een professionele bakker.

 

L.O.L. Surprise!

Grote kans dat je ze al kent of er in elk geval over gehoord hebt: de L.O.L. Surprise! Deze poppen en ander speelgoed zitten verstopt in een bal die je uit moet pakken. Dat is ook waar het om draait: kinderen een onvergetelijke unboxing ervaring te geven. Hoeveel onderdelen er in een bal zitten verschilt, wat het uitpakken nog leuker maakt.

Leestip: Ontdek de Na!Na!Na! surprise sparkle set 

 

Mix & Make Birthday Cake-productlijn

De nieuwste lijn van Mix & Make birthday cake poppen bestaat uit minipoppen die bijna klaar zijn voor de catwalk. Er ontbreekt alleen 1 ding: zij hebben een toffe jurk nodig om in te shinen. Er zijn maar liefst 9 verschillende poppen die je kunt verzamelen.

In elke bal vind je alles wat nodig is om de taartjurk van je dromen te ontwerpen. Denk daarbij aan decoratieve glitters, diverse mengsels en natuurlijk een ‘bakvorm’ om de jurk tot leven te laten komen.

Het werkt eigenlijk heel simpel:

  • Giet de ingrediënten voor de jurk in de vorm en voeg water toe
  • Laat het geheel hard worden
  • Trek de jurk aan bij de pop
  • Versier de jurk naar eigen smaak en wens

 

Doe mee aan de L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd

Om de release van de nieuwe Mix & Make Birthday Cake-poppen te vieren, wordt er speciaal voor alle kinderen in Nederland een heuse L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd georganiseerd.

Het is de bedoeling dat je kind zijn creativiteit gebruikt om een taart te ontwerpen. Deze taart mag voor de moeder, vader, oma, opa, vriendje of vriendinnetje zijn. Je kunt de template hier downloaden of je rent naar de Intertoys en haalt hem daar op.

Laat je kind helemaal los gaan met kleuren, vormen en smaken. Hoe leuker hoe beter. De wedstrijd loopt tot 26 april 2024. Op 29 april 2024 worden er 3 winnaars gekozen. Deze krijgen hun taart in het echt overhandigd. Dat wil zeggen dat de taart door een professionele bakker gemaakt wordt. Hoe tof is dat?

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake-poppen ontwerp je eigen taartjurk lol pop

 

Algemene info

Merk: L.O.L. Surprises! MGA Entertainment

Leeftijd: 4+ jaar

Personages: er zijn maar liefst 9 verschillende personages waaronder Neon Q.T., Bon Bon, Ice Sk8r en Super B.B

Prijs: €12.99

L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake-poppen ontwerp je eigen taartjurk lol met bal

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelJe kinderen volgens hun liefdestaal liefhebben
Volgend artikel11 Tips van een voetbalmama

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in