gefeliciTAART.nl - Black Friday

Of je nu voor de feestdagen of een verjaardag een cadeau zoekt, dit zijn de leukste poppen voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar. Cadeautip voor elke gelegenheid: van pop Annabel tot Luvabella

 

 

Dit zijn de leukste poppen voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar

Poppen zijn er in de meest uiteenlopende variaties: van Barbiepoppen tot poppen die interactief zijn. Welke pop voor jouw kind geschikt is hangt van een aantal factoren af:

  • Voorkeur (interactief, knuffel enz)
  • Leeftijd
  • Interactief of niet

Hieronder vind je de leukste poppen voor jongens en meisjes. Ideaal voor kinderen vanaf een jaar of één.

 

BABYborn Interactieve babypop Souft touch

Vind je kind het heerlijk om een pop te hebben die aan- en uitgekleed kan worden? Een pop die bovendien een plasje kan doen en echt kan huilen? Dan is de BABYborn Interactieve babypop Souft touch een aanrader. Deze leuke pop is niet alleen interactief, maar is ook nog eens hartstikke zacht, waardoor deze makkelijk mee in bed kan.

Geschikt voor kinderen van 3 – 9 jaar.

Prijs rond 45 euro incl. Aantal accessoires, bodysuit en mutsje

Heeft 9 functies, werkt zonder batterij

Pop is 43 cm groot

BABYborn Soft touch little meisje

Een andere leuke pop die zelfs al geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar is de BABYborn Soft touch little meisje. De pop is ook interactief en kan een plasje doen, drinken uit een flesje en huilen. De armen, benen en het hoofdje van de pop kunnen bewegen. Geschikt om in bad te doen en ermee te spelen.

Geschikt voor kinderen van 1 – 6 jaar

Prijs ligt rond de 30 euro incl. Enkele accessoires

Pop is 36 cm groot

 

Baby Annabelle

Net als de Babyborn poppen is Baby Annabelle een interactieve pop. De pop maakt net als een echte baby geluidjes, mondbewegingen en slaperige ogen. Daarnaast kan de pop ook echt huilen. Verder kan Annabelle lachen, zuigen op speentje, boertje laten en nog veel meer. De pop reageert op aanrakingen en bewegingen, waardoor deze levensecht lijkt.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 – 6 jaar

Prijs ligt rond 58 euro

Is levensecht en heeft talloze functies, werkt alleen op batterijen (excl. 3 AA batterijen)

Pop is 43 cm groot

 

Baby Annabelle Sophia Pop

Houdt je kind van haren borstelen? Dan is Baby Annabelle Sophia Pop een perfect cadeau. De pop valt direct op door de prachtige bos blonde haren, die naar hartenlust gekamd, gevlochten en gestyled kan worden. Sophie heeft een zacht gevulde buik en is perfect geschikt om mee te knuffelen of te spelen (rollenspel). Het gaat hierbij om een niet interactieve pop!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 – 7 jaar

Prijs ligt rond 43 euro

Pop is 43 cm groot

 

Bayer babypop eerste woordjes

Zoek je een goedkoper alternatief voor de Babyborn en pop Annabelle? Dan kom je uit bij het merk Bayer. Deze heeft verschillende babypoppen met diverse functies, zoals bijvoorbeeld de Bayer babypop eerste woordjes. Deze pop is dankzij het zachte lijfje geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De pop zegt niet alleen mama en papa, maar maakt ook verschillende baby geluiden. Wordt geleverd inclusief speentje, fles en een pakje met bijpassende schoentjes en muts.

Geschikt voor kinderen vanaf 1 – 6 jaar

Prijs ligt rond 19 euro

Kan woordjes zeggen en babygeluidjes maken (werkt op 3 bijgeleverde batterijen)

Pop is 38 cm groot

 

Luvabella Pop

Over de Luvabella pop lopen de meningen van veel ouders uiteen. Het is een interactieve pop die redelijk nieuw is op de markt. De pop doet echter veel ouders griezelen vanwege de levensechte gezichtsuitdrukkingen. Houd hier dus rekening mee als je kiest voor een Luvabella pop. De pop praat, beweegt en speelt net als een echte baby. Hierdoor kan deze pop net iets meer dan de gemiddelde interactieve pop. Met ruim 500 unieke en natuurlijke reacties zal je kind niet snel uitgekeken raken op babypop Luvabella.

Geschikt voor kinderen vanaf 4 – 8 jaar

Ruim 500 functies, in staat om meer dan 100 woorden te zeggen en zinnen te vormen (hiervoor zijn wel 4 AA batterijen nodig)

Prijs ligt rond de 45 euro

Pop is 43 cm groot

Luvabella Newborn 6047317 – interactieve babypop (43 cm) met blond haar, realistische mimiek en bewegingen

Dit zijn de leukste poppen voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar luvabella pop

Corolle Babypop getinte huidskleur

Ben je op zoek naar een pop met een andere huidskleur? Kijk dan eens naar het assorrtiment Corolle babypoppen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is zelfs een pop met kroeshaar! Het gaat om hele simpele poppen, zonder interactie geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De poppen worden wel geleverd met 1 setje kleren.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 – 12 jaar

Prijs vanaf 20 euro

Pop is 30 cm groot

 

Budget tip voor poppenkleren en -luiers

Heeft je kind de juiste pop gevonden, dan is het natuurlijk leuk om de garderobe van de pop uit te breiden. Je kunt hiervoor echte poppenkleren aanschaffen, maar die zijn in verhouding best duur. Dat geldt overigens ook voor de poppenluiers. In plaats van poppenkleren en -luiers te kopen kun je beter naar budgetwinkels gaan waar ze premature babykleding verkopen. Denk daarbij aan Zeeman (en Primark). De prematur luiers vind je onder andere bij Kruidvat, Trekpleister en Etos. Een stuk voordeliger en voor de echte poppenmoeder of poppenvader nog leuker!

 

Heeft jouw kind al een pop? Zo ja, welke is favoriet?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelCadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel
Volgend artikelMet deze tips kun je veilig slapen met je baby

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in