gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben jij al bekend met MGA Entertainment en hun Miniverse? Nog niet? Lees dan snel verder en ontdek alles over de MGA Miniverse: wat zijn het en maak ook direct kennis met hun nieuwste uitbreiding. De uitbreiding bestaat uit toffe Miniverse appliances- en lifestyle home-sets.

 

Wat is MGA Entertainment?

MGA Entertainment is een grote speelgoedfabrikant die zich richt op het ontwikkelen van leuk speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Zij hebben verschillende merken die zij uitbrengen, waarvan je waarschijnlijk Little Tikes wel kent als speelgoedfabrikant voor de allerkleinsten. Baby Born ken je van de poppen, net als Bratz. En Fluffie Stuffiez zijn ontzettend leuke knuffeldieren die je moet unboxen en ontdekken.

 

Wat is Miniverse?

Een redelijk nieuw merk op de markt is MGA’s Miniverse. Miniverse is ‘speelgoed’ dat meer gericht is op de oudere kinderen. Het is geen kant-en-klaar speelgoed, maar moet gemaakt worden. Eigenlijk is het een combinatie van knutselen en verzamelen. Met de Miniverse kun je verschillende lifestyle voorwerpen maken. Dat varieert van mini aquaria tot mini keukens en bijbehorende gerechten. Er zijn inmiddels meer dan 60 unieke voorwerpen uitgebracht, waardoor je een eigen miniwereld kunt creëren.

Het leukste aan de Miniverse is dat het een complete ervaring is. Alle Miniverses zitten namelijk in een bal die je eerst uit moet pakken (unboxing!). Pas na het uitpakken weet je wat er werkelijk in het pakket zit. Daarna moet je het ook nog eens in elkaar zetten door de instructies op de achterkant van de mini op te volgen. Je werkt daarbij met hars die hard moet worden (vandaar dat het niet geschikt is voor jonge kinderen). Is de hars hard? Dan is je mini lifestyle voorwerp klaar voor gebruik.

 

Ontdek nu de nieuwe MGA’s Miniverse appliances- en lifestyle home-sets

Er komen geregeld nieuwe aanvullingen op de markt om je verzameling uit te breiden. De nieuwste uitbreiding omvat de appliances set die uit keukenapparatuur en andere machines bestaat. Denk daarbij aan een retro koffiemachine, die een echte eyecatcher is voor je verzameling. Maar er is nog veel meer.

De nieuwe lifestyle home set is ook uitgebreid met een aantal planten, vogelhuisjes, lantaarns en nog veel meer. Ook voor deze miniaturen geldt: sommige bevatten hars die hard wordt als het in aanraking komt met UV-licht.

Extra leuk: om het nog realistischer te maken beschikken de machines uit de appliances set over unieke en echt werkende functies! Zo kun je met de sapmachine miniatuur ijsblokjes maken. En kun je het tappen van een drankje nabootsen, dankzij de meegeleverde hars.

Je kunt de hars gewoon hard laten worden door deze in zonlicht te zetten. Kun je daar niet op wachten? Dan kun je eventueel ook gebruik maken van een UV-lamp voor je nagellak. Het systeem werkt hetzelfde, alleen met zonlicht zal het drogen iets langer duren.

Check mijn TikTok hieronder om te zien hoe het werkt en wat mijn kinderen allemaal al gemaakt hebben.

@tipsvoormama

Ontdek nu de nieuwste MGAEntertainment Mini verse setjes lifestyle & appliances. Deze DIY setjes zijn alles in een: unboxing, ontdekken, knutselen, spelen en verzamelen. #spelen #unboxing #diy #miniverse #miniverselifestyle #miniversemakeitmini #kind #kinderen #ouderschap #ouders #speelgoed

♬ Little Bitty Pretty One – Thurston Harris

Miniverse verzamelen

De collectie is dit keer uitgebreid met maar liefst 8 verschillende MGA’s Miniverse Make It Mini appliances om te verzamelen. En in tegenstelling tot de overige Miniverses kun je aan de buitenkant van de verpakking zien welke machine zich in de bal bevindt. Is de verrassing er dan helemaal vanaf? Integendeel! Je ziet dan wel welke machine je in de bal vindt, maar de kleur blijft tot het unboxen een verrassing.

 

Algemene informatie MGA Miniverse

Prijs: appliances set € 14,99 per bal

Lifestyle home set €12,99 per bal

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Let op: kleine onderdelen, niet eetbaar!

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel11 Tips van een voetbalmama
Volgend artikelMultigeneratie vakantie: samen met oma en opa naar Landal Landgoed ‘t Loo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in