gefeliciTAART.nl - Black Friday

MGA Entertainment (MGA), één van de grootste en snelst groeiende speelgoed- en entertainmentbedrijven ter wereld, heeft officieel een nieuw merk aangekondigd: Fluffie Stuffiez™.  Fluffie Stuffiez bestaat uit knuffelbare, zachte pluche personages met uitgesproken persoonlijkheden die kinderen het plezier geven van unboxen, verzamelen, ASMR en plukken.

 

Wat zijn Fluffie Stuffiez?

Fluffie Stuffiez is ontzettend zacht, alles-in-één pluche speelgoed dat is ontworpen om op drie verschillende manieren mee te spelen: PULL IT, REVEAL IT en STUFF IT. Nadat de Fluffie Stuffiez uit hun zachte tas zijn gehaald, kan de buitenste laag worden uitgeplozen (PULL IT) om het personage binnenin te onthullen (REVEAL IT) – een activiteit die kinderen voldoening geeft en lang zoet houdt.

Het losgetrokken pluis kan in de meegeleverde zachte tas worden opgeborgen (STUFF IT) om vervolgens op een fijne manier mee te spelen en te kneden. Op deze innovatieve zachte stof, die de pluche speelgoedcategorie een nieuwe draai geeft, is bovendien een patent aangevraagd. Het bezorgt kinderen een plezierige, knuffelbare ervaring die nergens anders in de markt is te vinden.

Fluffie Stuffiez is gericht op kinderen van zes tot negen jaar oud. Het zachte speelgoed omvat zes pluche families om te verzamelen: de Rainbow-familie, Unicorn-familie, Treats-familie, Bear-familie Axolotl-familie en Sky-familie – met ieder een verborgen personage onder de eerste laag met pluis.

Iedere familie heeft een of twee verschillende personages die onder het pluis verborgen zijn. Ze worden uitgebracht in zowel klein als groot formaat en worden geleverd met een speciale tag met een quote die hun unieke persoonlijkheid beschrijft.

 

Gebruik je creativiteit met Fluffie Stuffiez

Gemiddeld kost het tussen de 30 en 45 minuten om een kleine pluche volledig uit te pluizen en het personage te onthullen. In het geval van een grote pluche is dat tussen het uur en anderhalf uur. Kinderen worden aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken en Fluffie Stuffiez op verschillende manier vorm te geven.

Zij hebben de vrijheid om het pluis in verschillende vormen en ontwerpen uit elkaar te trekken en te stijlen, bijvoorbeeld door hun personages een kleurrijke mohawk of snor te geven. Ook kunnen zij losgetrokken pluis gebruiken om op de pluches te bevestigen en unieke haarstijlen mee te creëren.

Adviesprijs en beschikbaarheid

Fluffie Stuffiez is nu verkrijgbaar in de Benelux via Intertoys, Bol.com en Toychamp. De adviesprijs van een kleine pluche is €16.99 en die van een grote pluche is €39.99. Ga voor meer informatie naar https://fluffiestuffiez.mgae.com/ en volg het merk op Instagram en TikTok.

 

MGA Innovatief op het gebied van speelgoed

“MGA heeft een sterke reputatie opgebouwd als het gaat over innovatieve nieuwe merken waar consumenten van houden. Voorbeelden hiervan zijn L.O.L. Surprise!, Rainbow High, Bratz en MGA’s Miniverse”, vertelt Isaac Larian, oprichter en CEO van MGA Entertainment. “De lancering van Fluffie Stuffiez borduurt voort op de innovatie die wordt geassocieerd met ons bedrijf. We hebben 13 merken volledig opgebouwd die een totale opbrengst van meer dan 100 miljoen dollar vertegenwoordigen en we hebben er alle vertrouwen in dat Fluffie Stuffiez het volgende grote merk gaat zijn binnen dit succesvolle portfolio.” 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTip voor de feestdagen: cadeaus met een goed doel
Volgend artikelWinter- en zomertijd: tips om je kind te helpen met de overgang

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in