gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ontdek de Na! Na! Na! Surprise Sparkle-serie.  Deze bestaat uit zes supermooie, zachte modepoppen en glinsterende pompontasjes om te verzamelen. Ze lijken zo uit de catwalk te komen lopen van de grote internationale modeshows. Poseer je mee?

 

 

Unboxing populair onder kinderen

De laatste jaren is het fenomeen unboxing bijzonder populair geworden onder volwassenen. Steeds meer merken brengen een box op de markt boordevol producten die aansluiten bij hun stijl en uitstraling. En zoals het vaak gaat met bepaalde trends waaien deze over naar de jongere generatie.

Inmiddels is unboxing speelgoed ook ontzettend populair onder kinderen. Unboxing speelgoed staat zelfs tussen de speelgoed trends 2021. Niet zo gek, want het is ontzettend leuk om iets uit te pakken, waarvan je de inhoud nog niet weet.

 

 

Ontdek de Na! Na! Na! surprise Sparkle serie

Nieuw op de markt is de Na! Na! Na! Surprise sparkle serie. Dit is een serie bestaande uit zes verschillende modellen modepoppen met bijbehorende glinsterende pompontasjes en accessoires. Alleen al de verpakking uit de doos halen is één groot feest.

In de verpakking zit een ballon die j eop moet blazen. Vervolgens komt er feestlijke confetti uit de bovenkant om het uitpakken nog leuker te maken. Is de ballon eenmaal geopend, dan vind je daarin een aantal cadeautjes.

Een groot cadeau met daarin een modepop en de pompontas. De pop is zacht en poseerbaar en voorzien van prachtig haar. Op het lijfje zijn unieke geprinte details, die in tegenstelling tot de Lol surprise poppen dus direct zichtbaar zijn.

Verder zitten er een aantal kleine cadeautjes bij met daarin de accessoires en kleding voor de pop. Voor de heel nieuwsgierige kinderen zal het direct opvallen: de schoenen zijn voorzien van een unieke verrassingsgeur!

Verder zit er een label bij met de naam van de pop, har verjaardag en een kort verhaaltje. Het pompontasje is voorzien van een clip, waarmee het tasje aan een rugzak vastgemaakt kan worden. Op die manier kan de pop en het tasje overal mee naar toe genomen worden.

De serie bestaat uit zes verschillende poppen: vijf hiervan zijn een meisje en eentje is een jongen. Leuk om ze allemaal te sparen!

Let op: je weet van tevoren niet welke pop en pompontasje in de verpakking zit. Laat je dus niet misleiden door de afbeelding op de verpakking als je deze koopt.

Benieuwd hoe deze unboxing eruit ziet? Bekijk dan de video hieronder:

 

 

Algemene informatie over de Na! Na! Na! Surprise Sparkle serie

Er zijn dus 6 verschillende poppen verkrijgbaar (zie hieronder voor alle modellen)

Ontdek de Na! Na! Na! surprise Sparkle serie poppen

 

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar in verband met kleine onderdelen

De adviesprijs is 24,99 euro per verrassing. Je kunt de Na! Na! Na! surprise Sparkle serie kopen bij Bol.com

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel8 Verrassende dingen die je pasgeboren baby doet
Volgend artikelDe leukste 1 april grappen voor kinderen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in