gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het jaar is nog maar net begonnen of er is alweer een nieuwe speelgoed hype gaande. Dit keer is Pop It de nieuwste fidget rage. Populaire TikTok trend onder kinderen én volwassenen.

 

Wat zijn fidget toys?

We zitten al bijna een jaar meer thuis dan dat we ergens komen. Dat trekt zijn wissel op jong en oud. Niet zo gek dus dat er massaal gezocht wordt naar manieren om van de extra stress af te komen. En dan kom je al snel uit bij fidget toys. Dit speciale speelgoed is ontwikkeld voor kinderen en volwassenen die moeilijk stil kunnen zitten. Alhoewel in eerste instantie ontworpen voor kinderen met autisme, is het niet alleen deze groep die de fidget toys gebruikt.

Hebben je kinderen stress vanwege de hele situatie? Thuiszitten en nergens kunnen komen? Ervaar je zelf veel stress door de omstandigheden waarin we nu zitten? Dan zou je zomaar baat kunnen hebben bij het gebruik van een fidget toy. Op die manier kunnen prikkels makkelijker verwerkt worden en kom je helemaal tot rust.

Leestip: Speelgoedrages en hypes 2021

Pop It de nieuwste fidget rage

Fidget toys voor jong en oud

Er zijn inmiddels heel wat fidget toys op de markt gebracht. De meest bekende tot nu toe was de fidget spinner. Deze is inmiddels alweer helemaal out. Wil je meedoen aan de nieuwste hype? Dan kies je voor de volgende fidget toys:

Pop It de nieuwste fidget rage

De nieuwste speelgoed rage 2021 is dus de Pop It. Een fidget speelgoed dat overigens niet alleen geliefd is onder kinderen, maar ook volwassenen.

 

Wat is Pop It?

Pop It is een fidget toy en staat bekend als stress verlager. Je kunt het effect ervan vergelijken met de ouderwetse stressbal. Alleen is deze vele malen beter: het geeft namelijk net zo veel voldoending als het ploppen van de bolletjes van noppenfolie! Het principe is namelijk hetzelfde. De ronde schijf heeft holle bolletjes die je in kunt drukken. Je hoort dan een ploppend geluid. In tegen stelling tot noppenfolie kun je deze bolletjes eindeloos induwen.

 

Voor wie is Pop It?

Op de verpakking staat aangegeven dat Pop It ontwikkeld is voor kinderen in de leeftijd 3 – 10 jaar. Je kunt dit speelgoed gerust aan een klein kind geven, er zitten namelijk geen kleine onderdelen bij. Doordat het echter zo veel weg heeft van noppenfolie zijn inmiddels ook heel veel volwassenen verslaafd aan deze speelgoed hype 2021. Niet zo gek, het werkt rustgevend en is anti stress.

 

Hoe speel je Pop It?

Je kunt het zo simpel houden als je zelf wil. Druk simpelweg de bolletjes in en geniet van het ploppende geluid. Er zijn echter ook diverse spelletjes te bedenken met de Pop It, waardoor je het zelfs met z’n tweetjes of zelfs met meer kinderen kunt gebruiken.

Speel bijvoorbeeld het volgende: plop om de beurt een bolletje. De laatste die geen bolletje meer kan ploppen is de verliezer. Of plaats een knikker in een bolletje en laat een ander de bolletjes om de beurt indrukken. Als het bolletje met de knikker erachter geplopt wordt heb je verloren.

Kinderen hebben een rijke fantasie en kunnen eindeloos nieuwe spelletjes bedenken met de Pop It fidget toy.

@.pop.it.gxme

Reply to @switchbladdes

♬ original sound – A Pop it is a fidget toy!!!!

Doen jouw kinderen al mee met deze nieuwe TikTok trend en speelgoed rage 2021?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel7 Onmisbare tips voor nieuwbakken vaders
Volgend artikelKind leren opruimen lukt met deze tips gegarandeerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in