gefeliciTAART.nl - Black Friday

Met veel plezier kondigen Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van interactief entertainment voor het hele gezin, en MGA Entertainment (MGA), een van de snelst groeiende en grootste particuliere speelgoed- en entertainmentbedrijven ter wereld, hun verwachte game aan: Rainbow High™: Runway Rush.

 

Eerste videogame van Rainbow High™ poppen

In de eerste consolegame rond de populaire Rainbow High™-modepoppen kunnen fans de kleurrijke, meeslepende schoolomgeving binnenstappen die velen al kennen en plezier beleven met hun favoriete personages. De game verschijnt in het najaar (september/oktober) voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

 

Rainbow High™ videogame: Runway Rush

Rainbow High™: Runway Rush is een puzzelavontuur. De eerste creatieve taak die je als speler krijgt, heeft het thema ‘Alles is kunst’. Je kunt spelen als een van de zes oorspronkelijke Rainbow High-personages: Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler of Violet.

Gebruik hun verschillende creatieve vaardigheden, zoals Sunny’s illustraties en Skylers modeontwerpen, om puzzels te voltooien en je klasgenoten te helpen. Door samen te werken, moet je je artistieke talent laten zien en een bijzonder idee creëren. Het team met het beste idee krijgt de kans om een groot project op te zetten voor de Creative Spring Challenge.

In Rainbow High™: Runway Rush komen veel geliefde locaties uit de serie voor en krijg je de kans om zowel met je favoriete Rainbow High-personages te spelen als ze allemaal te ontmoeten. Je kunt spelen als Sunny en alles vinden wat ze voor haar dag nodig heeft in haar slaapkamer, als Ruby croissants maken in Rainbow Union of als Skyler een outfit ontwerpen en maken.

Naast het hoofdverhaal kun je ook een reeks opdrachten uitvoeren, minigames spelen en items verzamelen om je personages in level te laten stijgen met ontgrendelbare outfits.

Bekijk hieronder alvast de trailer

 

Waarom videogame op de markt brengen?

Beth Goss, CEO van Outright Games: “We hebben eerder met veel plezier twee fantastische IP’s van MGA, L.O.L Surprise! en Bratz, aangepast voor videogames en zijn erg blij dat we nu betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitgave van de eerste Rainbow High-videogame. Rainbow High is een snel groeiende franchise en de kernwaarden zoals gemeenschapszin en mode laten zich ontzettend goed vertalen naar een dynamische gameplay voor deze nieuwe titel. Wij zijn van mening dat deze game een uitstekende aanvulling is op de algemene ontwikkeling van het merk MGA.”

Isaac Larian, oprichter en CEO van MGA Entertainment: “Met de allereerste consolegame voor Rainbow High, de bestverkopende franchise van modepoppen, kunnen fans spelen als hun favoriete Rainbow High-personages, de school verkennen en deze populaire personages op een compleet nieuwe en interactieve manier leren kennen. Sinds de lancering van deze productlijn bijna drie jaar geleden blijven we fans verschillende manieren aanbieden om een band aan te gaan met het merk, zoals via de lijn modepoppen, de series op YouTube en Netflix of nu via deze nieuwe game.”

Carla Bolaños Blanco van Xaloc Studios: “Het puzzelgenre is een logische keuze voor Rainbow High™: Runway Rush. De franchise draait om creativiteit en dit genre maakt het spelers mogelijk om creatieve taken te voltooien en problemen op te lossen op een unieke, eigen manier. Gedurende de samenwerking met Outright Game hebben we de gameplay afgestemd op de logica en de leesvaardigheden van verschillende leeftijden. Voor de jongere spelers hebben we bijvoorbeeld een ‘Hint Scan’-functie ontworpen. Deze functie identificeert elk interactief element van de puzzels waardoor jongere spelers makkelijker door de game kunnen navigeren en het spel sneller leren.”

 

Rainbow High™ modepoppen

Rainbow High™ is een inclusieve lijn modepoppen en accessoires met personages die alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigen. De eerste poppenlijn werd in 2020 uitgebracht door MGA en werd meteen na de lancering een groot succes. De lijn werd zelfs uitgeroepen tot het beste nieuwe speelgoed tijdens de Toy of the Year Awards van 2020 in de Verenigde Staten.

De animatieserie verscheen datzelfde jaar op YouTube en kwam in maart 2021 beschikbaar op Netflix. Op alle platforms samen werd er meer dan een miljard minuten naar de serie gekeken. De populaire modepoppen maken hun kleurrijke dromen waar op Rainbow High en Shadow High… en als ze allemaal samenwerken zijn de mogelijkheden eindeloos #LetYourTrueColorsShine!

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelGeboortefotograaf bij je bevalling
Volgend artikelTips en wettelijke regels voor reizen met een baby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in