gefeliciTAART.nl - Black Friday

De Magische Wereld van de Klorofil is de perfecte plaats voor Sinterklaas of de kerstman om cadeau-inspiratie op te doen voor de allerkleinsten. Zoals bijvoorbeeld deze vier cadeausets, waarmee de mooiste avonturen kunnen worden beleefd en die garant staan voor vele uren speelplezier.

 

Speelgoed voor de allerkleinsten

Spelen is ontzettend belangrijk: of je kind nu een paar maanden oud is, een peuter of kleuter. Juist door spelen leren kinderen heel veel. Van een goede motoriek tot nadenken, inzicht in ruimte en nog veel meer. Belangrijk bij de keuze voor speelgoed is dat je deze afstemt op de leeftijd en vooral de ontwikkeling van je kind. Voor baby’s kun je bijvoorbeeld kiezen voor Sophie de Giraf speelgoed.

 

Sinterklaas cadeautips voor de allerkleinsten

Is je kind al wat ouder, dan wordt bouwen en spelen met poppetjes heel interessant. Een leuk merk hiervoor is Klorofil met bijvoorbeeld deze Klorofil school. Maar Klorofil heeft nog veel meer leuk speelgoed in het assortiment. Ideaal voor de komende feestdagen. Doe daarom alvast wat inspiratie op en check deze cadeautips voor de allerkleinsten.

 

Speelset de Dennenappel

In deze prachtige besneeuwde dennenappel zit een heuse snoepwinkel verborgen! Op de eerste etage bevindt zich een restaurant met twee magische draaitafels en helemaal bovenin vind je een geheime schuilplaats op het dak. Draai aan de roller om je favoriete ijssmaak te kiezen of druk op de knopjes om de popcorn en wafels met een ‘pop’ omhoog te laten komen! Adviesprijs € 34,99

 

De Foodtruck

Zodra het dak van deze foodtruck met een ‘POP’ opengaat, zie je de heerlijkste groenten en fruitsoorten al liggen. Maak je keuze en vergeet daarna niet om af te rekenen. Met een druk op de knop verschijnt met een ‘POP’ het verschuldigde bedrag al op de kassa. Neem je boodschappen tenslotte mee in de handige trolley. Adviesprijs € 25,99

 

Klorofil Camper

Deze camper beschikt over een eigen keuken, eetkamer en een slaapkamer waar van alles is te doen. Zo zijn er ronddraaiende kuipstoelen, een verborgen tv, een oven waarin verschillende gerechten kunnen worden bereid, de tafel verandert in een handomdraai in een spelletjestafel en onder het dak zit een heuse glijbaan en draaimolen verborgen. Bovendien kun je de camper dankzij z’n praktische handvat overal mee naartoe nemen. Adviesprijs €59,99

 

De Magische Speelboom

Kinderen raken niet uitgespeeld met deze nostalgische boom. De Magische Speelboom verbergt een compleet huis dat tevoorschijn komt zodra het bladerdak omhoog ‘plopt’. Naast een lift, glijbaan en een schommel is er zelfs een autootje waarmee de Klorofil gezellig op bezoek kunnen gaan bij hun andere dierenvriendjes.
Adviesprijs € 54,99

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBOTI winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023
Volgend artikelReflux bij pasgeboren baby: wat je als ouder moet weten

2 REACTIES

  1. Handige cadeau tips.
    Met een kleine van 1 is het soms lastig omdat hij nog niet kan praten.
    Mijn andere 2 kids zijn hun lijstje al aan het maken haha

    Liefs

    Angela

  2. Wil nog even opmerken dat Sinterklaas veel inspiratie heeft kunnen opdoen bij het aanschaffen van speelgoed voor de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in