gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf een maand of drie na de geboorte begint je baby de wereld steeds meer te verkennen. Dat is ook het juiste tijdstip om speelgoed te introduceren bij je baby. Sophie de Giraf heeft speelgoed ontworpen dat perfect aansluit bij deze ontwikkeling. En dat allemaal spelenderwijs, zodat het leuk blijft voor je kind.

 

Ontwikkeling stimuleren vanaf geboorte

Vanaf het moment dat je baby geboren is kun je hem of haar op allerlei manieren stimuleren om zich goed te ontwikkelen. Dat kun je de eerste twee tot drie maanden vooral doen door middel van geluiden (praten, zingen, muziek spelen), maar ook knuffelen en de baby met je meedragen. Vooral taal is een geweldig middel om je kind te prikkelen en te stimuleren. Speelgoed heeft nog niet zo veel nut, omdat je baby de eerste tijd geen kleuren kan zien. Wil je toch iets van speelgoed gebruiken? Zorg dan voor zwart/wit contrasten en dingen die geluid maken (bijvoorbeeld een mobiele met muziek).

 

Sophie de Giraf: spelenderwijs ontwikkeling van je baby stimuleren

Vanaf drie maanden wordt de wereld van je kind wat groter en heeft het ook daadwerkelijk nut om speelgoed te introduceren. Belangrijk daarbij is dat je kiest voor speelgoed wat afgestemd is op deze leeftijd, uitdagend is en je kind helpt met het ontdekken van nieuwe dingen.

Sophie de Giraf staat erom bekend speelgoed op de markt te brengen dat aan al deze behoeften voldoet. Inmiddels hebben zij nieuwe producten ontworpen die spelenderwijs de ontwikkeling van je baby stimuleren. Hieronder vind je de laatste drie producten uit het assortiment. Ideaal om te geven als kraamcadeau, cadeau voor de feestadagen of om zelf te kopen voor je kleintje.

Sophie de Giraf spelenderwijs ontwikkeling van je baby stimuleren play & seat

 

Baby Seat & Play

Nieuw is de Sophie de Giraf baby Seat & Play. Dat is een zowel een stoeltje als speelgoed. Het stoeltje is geschikt vanaf drie maanden en zorgt voor comfort en natuurlijk genoeg stabiliteit. De stof is lekker zacht, dus dat is ook heel fijn voor de kleine. Aan de onderkant zit een speciale antislipbodem, zodat je kind stabiel kan zitten.

Het is niet alleen een stoel, deze is namelijk voorzien van allerlei spelactiviteiten die je kind op allerlei manieren stimuleren. Deze kun je makkelijk en snel afnemen, ideaal als je kind uit de stoel gaat en bijvoorbeeld in de box ligt. Dan kun je spelactiviteiten alsnog gebruiken. De Seat & Play stimuleert de volgende zintuigen:

  • Gehoor: pieper, kreukelpapier en een rammelaar
  • Smaak: bijtring
  • Gezicht: goede contrasten wat kleur betreft, spiegel om zichzelf te ontdekken

De baby Seat & Play is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: heel kleurrijk en meer neutraal in groen/geel tinten. Op die manier kun je de keuze afstemmen op jouw inrichting en stijl.

 

 Rollin’ speelrol

Minstens net zo leuk als de Seat & Play is de Rollin’ speelrol. Deze is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en stimuleert motoriek en balans. De opblaasbare rol is aan de buitenkant voorzien van een heerlijk zachte stof die ook nog eens mooie kleuren heeft. De hoes kun je afnemen en in de wasmachine wassen. Ideaal dus als je kind een keer overgeeft of de hoes gewoon vies is geworden.

De rol is niet alleen geschikt om op te klimmen en ermee te rollen, er zitten ook allerlei leuke spelactiviteiten aan. Denk daarbij aan een spiegel, geluidsballetjes in de speelrol, knisperstof, rammelaar met balletjes en stof die verstopt kan worden, bijtring met verschillende texturen, diverse labels en een net om op te tillen. Genoeg mogelijkheden dus om te ontdekken met alle zintuigen.

 

 

Sophie de Giraf activiteitenspiegel

Zoek je speelgoed dat je zowel thuis als onderweg kunt gebruiken? Dan is de Sophie de Giraf activiteitenspiegel perfect voor jou. Deze kun je direct vanaf de geboorte gebruiken. Er zitten verborgen geluiden en texturen verwerkt in de spiegel, waardoor de nieuwsgierigheid van je kleine geprikkeld wordt. Je kunt de spiegel dankzij de ringen bevestigen in de kinderwagen, auto of box of je zet hem neer dankzij de standaard aan de achterkant.

De activiteitenspiegel bevat de volgende activiteiten:

  • Spiegel
  • Verborgen belletje
  • Knisperpapier
  • Pieper
  • Bijtring
  • Ring met belletje
  • Diverse materialen: corduroy, microfluweel en fleece

Zoals je ziet zijn de drie nieuwste producten van Sophie de Giraf gericht op het prikkelen van de zintuigen horen, zien en voelen. Precies afgestemd op de leeftijd van je kind en ideaal om de wereld op een kleinschalige manier te ontdekken.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZo vind je het perfecte geboortekaartje dat bij je past
Volgend artikel10 Creatieve ideeën Sinterklaas surprises basisschool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in