gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zoek je nog een origineel cadeau voor je kind vanaf 5 jaar? Cadeautip voor verjaardag of de feestdagen: spelenderwijs een nieuwe taal leren met Heromask.

 

Kinderen en telefoongebruik

Kinderen hebben steeds jonger de beschikking over een telefoon. In plaats van te spelen zitten ze de hele middag en avond achter de telefoon, waar ouders al dan geen overzicht op hebben. Helaas is dat voor de algemene ontwikkeling en de gezondheid van je kind niet goed. Wil je kind toch achter de telefoon zitten? Zorg dan dat je kind educatieve dingen doet. Zet een educatieve film op of laat educatieve spelletjes spelen. Nog beter: geef je kind de Heromask en laat hem of haar een nieuwe taal leren.

 

Spelenderwijs een nieuwe taal leren met Heromask

Het is bewezen: kinderen leren makkelijker en sneller een tweede taal dan volwassenen. Belangrijk daarbij is natuurlijk wel dat je er zo vroeg mogelijk mee begint.  Er zijn verschillende manieren om een tweede taal te leren. Dat kan door als ouders naast het Nederlands een andere taal te spreken met je kind of bijvoorbeeld je kind filmpjes of spelletjes in een andere taal te laten spelen. Vaak is spelenderwijs een nieuwe taal leren de leukste en makkelijkste manier voor kinderen.

Spelenderwijs een nieuwe taal leren met Heromask uitgepakt

Wat is Heromask?

Heromask is eigenlijk een VR-bril die je gebruikt in combinatie met je mobiele telefoon. Via een code krijg je toegang tot leuke spelletjes waarbij het leren van een nieuwe taal centraal staat. Je hebt de keuze uit de volgende talen:

  • Duits
  • Engels
  • Spaans
  • Chinees
  • Frans

Overigens kun je de VR-bril voor het hele gezin gebruiken. Als je geen spelletje speelt dan is het het perfecte middel om video’s in 3D te kijken of andere spelletjes in 3D te spelen.

 

Voor wie is Heromask?

Heromask is in eerste instantie ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Op die leeftijd kunnen kinderen makkelijk en snel een nieuwe taal leren. Ook is het gebruik van de VR-bril dan goed uit te leggen. Ook oudere kinderen en volwassenen kunnen de Heromask gebruiken.

Spelenderwijs een nieuwe taal leren met Heromask VR bril

Hoe werkt de Heromask VR-bril?

Eigenlijk is het heel simpel: je plaatst de telefoon in de VR-bril en maakt connectie met het spelletje via de code. Daarna kan je kind een taal kiezen en aan de slag gaan met spelen. Het gaat om simpele woorden die je kind leert. Zo moet het bijvoorbeeld kleuren herkennen en deze schieten voor het verzamelen van punten.

Hieronder zie je een unboxing video en een kleine sneek peak hoe het spel er nu eigenlijk uit ziet:

 

Heromask Mathematics

Naast de set om verschillende talen te leren is er ook de Heromask Mathematics. Deze richt zich op kinderen vanaf 5 – 12 jaar oud. Het doel is om beter te leren rekenen. Dit spel is echter wel alleen in het Engels verkrijgbaar. Houd er ook rekening mee dat de rekenmethodes in Amerika soms afwijkend zijn dan die van Nederland. Overigens geldt ook hierbij dat je de VR-bril buiten het spelletje om kunt gebruiken.

 

Cadeautip: Heromask voor kinderen vanaf 5 jaar

Of het nu voor de komende feestdagen of een verjaardag is, wil je je kind verrassen met een nuttig cadeau? Kies dan voor Heromask. Op die manier kan je kind achter de telefoon zitten en tegelijkertijd leert je kind een nieuwe taal of beter rekenen.

Zowel de Heromask languages als de mathematics kost 54,00 euro bij Amazon.nl

 

Kende jij de Heromask al?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelMet deze tips kun je veilig slapen met je baby
Volgend artikelGametip Asterix en Obelix XXL Romastered + winactie voor Nintendo Switch

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in