gefeliciTAART.nl - Black Friday

Kinderen groeien op met de nieuwste technologische snufjes. Niet zo gek dat ze al van jongs af weten hoe om te gaan met een telefoon. Wil je jouw telefoon niet uit handen geven, maar is je kind dol op vloggen en filmen? Dan is de Tobi 2 regisseurscamera een must

 

Opgroeien met de huidige technologie

Al doe je nog zo veel je best: kinderen worden dagelijks geconfronteerd met de nieuwste technologische snufjes. Niet zo gek dat kinderen vaak al op jonge leeftijd een eigen telefoon willen. Zij zien hun ouder ermee lopen, filmen, foto’s maken, appen en nog veel meer. Toch is het niet verstandig om je kind voor zijn 12e een mobiel te geven. Dat komt onder andere door het feit dat kinderen nog niet verstandig genoeg zijn om goed met een smartphone om te gaan. Bovendien geven mobiele telefoons straling af en beperken ze de creativiteit van kinderen.

 

Is je kind dol op vloggen en filmen? Dan is de Tobi 2 regisseurscamera een must

Natuurlijk wil je kind niet achterblijven bij klasgenoten. En wat is leuker dan zelf filmpjes, vlogs en foto’s te maken? Hiervoor kun je perfect de Tobi 2 regisseurscamera gebruiken. De Tobi 2 is ontworpen en op de markt gebracht door het bekende merk Little Tikes. Een merk dat je waarschijnlijk kent van buitenspeelgoed. Naast buitenspeelgoed begint het merk zich nu ook te richten op leuk speelgoed voor binnen. Zo brachten zij laatst ook al de My Real Jam serie uit. Een serie instrumenten om heerlijk te jammen. Hier vind je mijn review over de My Real Jam klassieke gitaar.

Is je kind dol op vloggen en filmen Dan is de Tobi 2 regisseurscamera een must

Tobi 2 regisseurscamera van Little Tikes

Zoals gezegd heeft Little Tikes voor de kleine ontdekkers een leuke camera ontworpen. Het eerste dat opvalt aan de camera is het speelse design, dat echt aantrekkelijk is voor kinderen. De camer is voorzien van een statief, waardoor deze makkelijk en handig in gebruik is. Je kunt kan hiermee selfies maken of de camera op afstand zetten om opnames te maken. Hiervoor kan de automatische timer gebruikt worden.

Om het filmen nog leuker te maken heeft de camera speciale functies. Zo is er een green screen voor speciale effecten en achtergronden. Op die manier kan je kind de volgende superheld worden in zijn of haar eigen film. Of op avontuur gaan in de tropen, zonder het eigen huis te hoeven verlaten. Je kind kan zelf stripverhaalpagina’s maken en videostickers toevoegen. Of laat je kind grappige filters gebruiken voor een hilarisch resultaat. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Tobi 2 smartwatch en regisseurscamera

Naast de eerder genoemde regisseurscamera heeft Little Tikes ook een speciale Tobi 2 Smartwatch op de markt gebracht. Deze kun je heel goed combineren met de camera. De smartwatch fungeert daarbij als afstandsbediening om makkelijk en snel foto’s en video’s op te kunnen nemen.

 

Waarom zou je je kind een eigen camera geven?

Misschien vraag je je af waarom je je kind een eigen camera zou moeten geven. Het antwoord is simpel: een kindercamera is het perfecte middel om de creativiteit van je kind op perfecte wijze te ondersteunen. Bovendien hoef je dan niet bang te zijn dat je kind constant om jouw telefoon gaat vragen. Kindercamera’s zijn zo ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast heeft deze camera allerlei extra’s, zodat je kind van het filmen en editen ook nog eens dingen leert.

Is je kind dol op vloggen en filmen Dan is de Tobi 2 regisseurscamera een must 2

Algemene informatie

De camera is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kost rond de 65 euro. Hieronder vind je nog een keer een overzicht met alle specs:

  • High-definition camera – Neem video’s op en maak foto’s met de Tobi™ 2 Regisseurscamera
  • Word een filmster – Wees creatief met het green screen en de geïntegreerde achtergronden en word een superheld, piraat of astronaut
  • Speciale effecten – Creëer stripverhaalpagina’s en videostickers. Neem timelapsefoto’s en stopmotionvideo’s op
  • Maak mooiere selfies – Maak perfecte selfies met de uitklapbare lens, selfiestick, statief en automatische timer. Voeg gekke bekken-filters toe die met je meebewegen
  • Op het scherm bewerken en meer – Bewerk foto’s en video’s met de controller en interne software van de camera. Neem geluiden op
  • Spannende games – Speel een combinatiespel of gebruik je eigen foto’s in het Photo Puzzle-spel
  • Eenvoudig te gebruiken – Met een grote display van 2.4″, een microSD-sleuf voor meer geheugen, een oplaadbare batterij met USB-kabel voor eenvoudig opladen en downloaden. Inclusief statief/selfiestick, green screen-stof en horlogebandje
  • Kan verbinding maken met de Tobi™ 2 Robot Smartwatch – Gebruik de Tobi™ 2 Robot Smartwatch (afzonderlijk verkrijgbaar) als afstandsbediening om foto’s te maken en video’s op te nemen

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDIY sneeuwpop knutselen
Volgend artikel7 Geheimen om een gelukkig gezin te hebben

1 REACTIE

  1. Wat ontzettend leuk zeg – en helemaal van deze tijd!! Die zou hier ook zeker in de smaak vallen, en onze jongste is bijna jarig… Dank voor de tip!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in