gefeliciTAART.nl - Black Friday

Linkervoet op rood! Al klungelend probeer je met het puntje van je teen de rode stip te bereiken… We weten allemaal over welk iconische spel dit gaat. Twister bestaat al sinds 1966 en is tot op de dag van vandaag een wereldwijd succes. Speelgoedfabrikant Hasbro komt nu met een verrassende nieuwe twist op het klassieke spel met Air: hét ideale spel om de binnenpret naar een hoger niveau te tillen nu het winterseizoen nadert en we ons voorbereiden op de ultieme gezelligheid binnenshuis.

Twister Air combineert plezier met de nieuwste technologie voor een spannende AR-ervaring voor jong en oud.  Zelfs de meest relaxte spellen kunnen een flinke dosis competitiviteit in ons aanwakkeren. Met Twister Air omarmt Hasbro deze dynamiek en brengt onze natuurlijke competitiviteit naar boven als nooit tevoren!

 

Dompel jezelf onder in een digitale Twister-wereld

De Twister Air-kit wordt geleverd met kleurrijke stretchbanden voor polsen en enkels en een verstelbare standaard om je smart device stevig vast te houden. Door de bijbehorende Twister Air-app te downloaden, dompelen spelers zich volledig onder in een waanzinnige AR-beleving. Terwijl de gekleurde plekken op het scherm oplichten, is het aan de spelers om hun pols- en enkelbanden te matchen met de juiste plekken.

Je kan één tegen één spelen, in teams of solo. Wil je het jezelf graag wat makkelijker  maken en al zittend spelen, dan is een ‘arms only’-versie iets voor jou. Speel tegen een vriend of team via een gedeeld scherm – de kant met de meeste punten wint! Je kan zelfs tegen jezelf spelen en je persoonlijk record proberen te verbeteren. Elk succesvol spelletje levert punten op, hoe meer plekken je raakt, hoe hoger de score!

Je kan je favoriete momenten opslaan op je smart device en achteraf bekijken en delen. En de leuke muziek – die je trouwens helemaal zelf mag kiezen – maakt er een echt feest van! Het spel is ontworpen voor spelers vanaf 8 jaar en belooft momenten vol plezier en spanning voor alle leeftijden.

 

De offline Twister versies blijven populair: Twister Classic en Twister Junior

Voor wie de voetjes liever op de grond houdt, is er natuurlijk nog steeds het traditionele Twisterspel. De iconische mat met de gekleurde vlakken blijft dé manier om plezier toe te voegen aan je feest! Wees voorbereid om jezelf in de meest verbazingwekkende bochten te wringen terwijl je probeert je evenwicht te bewaren. Het traditionele Twisterspel belooft een tijdloze, lachwekkende ervaring en is makkelijke activiteit waar elke leeftijd meteen mee weg is (voor spelers van 6 jaar en ouder).

 

Twister Junior voor de allerkleinsten

En het Twisterplezier kan niet vroeg genoeg beginnen: voor de allerkleinsten die alvast kennis willen maken met het iconische spel, is er Twister Junior. Dit vrolijke spel, speciaal ontworpen voor kinderen, staat volledig in het teken van flexibiliteit, balans en ruimtelijk inzicht. Door de kleurrijke afbeeldingen van dieren is het een heuse beestenboel op de grond!

De dubbelzijdige mat bestaat uit twee spelniveaus. De ene kant bestaat uit een dierensafari voor kinderen vanaf 3 jaar en de andere kant uit dierenpartyspel voor iets oudere kinderen. Het is niet alleen een spel vol gekke en hilarische momenten, maar ook nog eens een geweldige manier om kinderen actief te houden en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te leren.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelGa op avontuur met Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao
Volgend artikel8 Reden waarom jij moet bakken met je kind inclusief tips wat te bakken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in