gefeliciTAART.nl - Black Friday

De feestdagen staan weer voor de deur: zowel Sinterklaas als Kerst zijn de feestdagen bij uitstek om je (klein)kind te verwennen met leuke cadeautjes. Zoek je nog inspiratie voor speelgoed geschikt voor kinderen van 0 – 12 jaar? Lees dan snel verder want dit zijn de leukste VTech cadeautips voor de feestdagen.

 

Daarom is spelen zo belangrijk

Spelen hoort bij de ontwikkeling van je kind. Door te spelen leert je kind zich optimaal ontwikkelen op diverse gebieden. Denk daarbij aan sociale vaardigheden, fijne motoriek, verbeelding en nog veel meer. Om optimaal te profiteren van de voordelen van spelen is het wel belangrijk dat het speelgoed afgestemd is op de behoeften en ontwikkeling van je kind.

 

Speelgoed van VTech

Speelgoed is er in alle soorten, maten, materialen en prijsklassen. Voor welk speelgoed je kiest hangt helemaal van je eigen voorkeur af. Veel ouders kiezen voor grote en bekende merken, omdat ze daarbij zekerheid hebben dat het speelgoed goed en veilig is. Een belangrijk punt, want niet alle speelgoed is geschikt voor kinderen, zelfs als dat erop staat.

Een grote speler op het gebied van speelgoed is VTech. VTech ontwerpt al sinds 1976 speelgoed voor kleine en grote kinderen. Grote kans dat je zelf ook met speelgoed van VTech hebt gespeeld toen je kind was. Het speelgoed is niet alleen veilig, maar ook visueel aantrekkelijk. Daarbij stimuleert het de fijne motoriek en de gezonde nieuwsgierigheid van je kind. Het speelgoed is precies afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling voor je kind, zodat je zeker weet dat je iets koopt waar je kind echt wat aan heeft.

 

Dit zijn de VTech cadeautips voor de feestdagen

Zoek je nog leuk speelgoed om tijdens de feestdagen cadeau te geven? Dan zit je met VTech goed. Hieronder vind je wat inspiratie voor Sinterklaas en Kerst cadeautjes voor je kind.

Cadeautips voor kind 6 – 36 maanden

Voor kinderen van 6 – 36 maanden is alles nog nieuw en moet de hele wereld ontdekt worden. Daar is het speelgoed ook op afgestemd. Met tal van knopjes voor geluiden, verschillende materialen en kleuren is dit het perfecte Sinterklaas cadeau.

 

VTech 3 in 1 activiteitenroller

Deze activiteitenroller is gericht op de cognitieve en motorische ontwikkeling van je kind. De roller heeft maar liefst 5 verschillende speelzijden en is voorzien van knopjes voor muziek en geluid.

 

Dierenpret Ballenboom

Dit speelhuis in de vorm van een boom laat je kind kennis maken met kleuren, cijfers en dieren. Met verschillende geluiden, melodietjes, gezongen liedjes en nog veel meer.

 

Speelpret Activiteitenkubus

De activiteitenkubus is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden en bevordert zowel de oog-hand coördinatie als de motorische vaardigheden. Er is genoeg te spelen, te zien en te ontdekken met deze geweldige kubus.

 

Tummy Time Knuffelhertje

Een leuk Sinterklaas- of Kerstcadeau voor baby’s: het Tummy Time Knuffelhertje. Dit leuke hertje is voorzien van allerlei speeltjes en toetsen om de baby diertjes, vormen, kleuren en meer te leren. Geschikt vanaf 3 maanden.

 

Cadeautips 1+

Hoe ouder je kind wordt, hoe interessanter en uitdagender speelgoed wordt. Dat geldt ook voor de selectie cadeautips hieronder.

 

Toet Toet Auto’s 4 In 1 Stuntbaan

Is je kind dol op auto’s? Dan is deze auto stuntbaan het perfecte cadeau! De baan kan naar eigen inzicht opgebouwd worden, zodat de auto’s over hellingen racen. Dankzij een sensor worden geluiden en melodietjes geactiveerd.

 

Toet Toet Auto’s Mega bouwplaats

Urenlang speelplezier gegarandeerd met deze mega bouwplaats. De bouwplaats is voorzien van allerlei extra snufjes, waaronder een lift, zelfbewegende kraan en sensoren om melodietjes af te spelen (Nederlandstalig).

 

Toet Toet Auto’s Teddy Takelwagen en Koen Kiepwagen

Simpel, maar minstens net zo leuk om mee te spelen zijn Teddy Takelwagen en Koen Kiepwagen. Te gebruiken met de Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren speelsets.


 

Cadeautips voor 1,5 – 6 -jarigen

Hoe ouder je kind wordt hoe meer de interesses veranderen. Je kind kan inmiddels lopen, staan, praten en nog veel meer. Ineens wordt ook speelgoed waarbij je samen met een ander speelt interessant. Al blijft alleen spelen ook ontzettend belangrijk.

 

Marco’s Pizzaparadijs

De meeste kinderen spelen graag met een keukentje. Zoek je een ietwat andere variant van het bekende keukentje? Kies dan voor Marco’s Pizzaparadijs. Deze interactieve keuken leert je kind onder andere cijfers, kleuren, etenswaren en nog veel meer.

 

Wonderlijk Wafelijzer

Heb je geen ruimte voor een uitgebreide kinderkeuken? Dan is het Wonderlijke Wafelijzer een mooi alternatief. Hiermee kan je kind naar hartenlust ‘bakken’. Daarnaast leert je kind onder andere cijfers, tellen, kleuren en fruit.

 

High Tea met tante Sophie

Niet alleen leuk om te spelen met anderen, maar kan ook goed gebruikt worden in combinatie met spelen met poppen. Met dit interactieve speelgoed leert je kind onder andere kleuren, vormen en tellen. Daarnaast is het perfect geschikt voor rollenspel.

 

Cadeautips 3+

Voor de wat oudere kinderen (peuters) is de keuze nog groter. Hierboven zag je al een paar tips voorbij komen voor die leeftijd, maar hieronder wordt nog een speciaal product uitgelicht.

Beau de Kus en Knuffelpop

Is je kind dol op dieren, maar heb je zelf geen tijd en/of ruimte voor een huisdier? Geef je kind dan een knuffeldier. Vooral een interactieve knuffel zal het hart van je kind doen smelten. De Beau Kus en Knuffelpop beschikt over 5 activiteiten om samen te spelen, zingen, knuffelen en kletsen.

 

Cadeautips 4+

Met 4 jaar is je kind inmiddels een kleuter en worden de interesses steeds groter en het speelgoed wat ingewikkelder. Dat kan ook prima, want speelgoed moet interessant en uitdagend blijven voor je kind.

Switch & Go Dino’s 3 in 1 T-Rex

De Switch & Go Dino’s 3 in 1 Mega T-Rex is bijzonder leuk voor kinderen die gefascineerd zijn door dino’s (en welke jongen is dat nou niet!). De dino kan in een handomdraai veranderd worden naar drie losse voertuigen: een helikopter, brandweerauto en een politieauto. Voorzien van toffe geluidseffecten en zinnen voor nog meer speelplezier.

 

Switch & Go Dino’s Tyler T-Rex

Iets minder imposant, maar daardoor niet minder leuk is Tyler de T-rex. Ook deze kun je in een handomdraai veranderen naar een gaaf voertuig. Kan projectielen uit bek lanceren, heeft lichteffecten en een geanimeerd scherm.

 

Marble Rush Space Magnetic Mission Set

Een toffe en vooral interactieve knikkerbaan die elk kinderhart sneller laat kloppen! Voorzien van muziek- en lichteffecten om het spelen met de knikkerbaan nog aantrekkelijker te maken voor je kind. Sinterklaas tip!

 

Super Sky Tower Set

Dit is een knikkerbaan+. Een stuk groter dan de hierboven genoemde knikkerbaan, met nog meer mogelijkheden om de knikkers horizontaal als verticaal te verplaatsen. Ideaal om de motorische en creatieve ontwikkeling samen met het logische denken van je kind te stimuleren.

 

Cadeautips 4+ en 5+

Met de leeftijd van 4 raken veel kinderen ook steeds meer geïnteresseerd in technologie. Niet zo gek natuurlijk, want je kunt er niet meer omheen. Niet alleen thuis, maar ook op school. Hier kun je perfect op inspelen met onderstaande cadeautjes.

KidiPods MAX

Een super toffe koptelefoon als Kerstcadeau! Maar niet zomaar een koptelefoon, maar eentje om urenlang luisterplezier te hebben. De koptelefoon is voorzien van 6 speelstanden, met onder andere dansliedjes, luisteravonturen, muziek en actieve uitdagingen.

 

KidiLove

Misschien komt je deze een beetje bekend voor als je een kind uit de jaren ’90 bent: het is namelijk de moderne variant van een Tamagotchi ook wel bekend als virtueel huisdier. De KidiLove is net iets meer, want deze dient ook als klok, bewegingssensor, wekker en meer.

 

Cadeautips 7 – 12 jaar en ouder

Wie zegt dat spelen vanaf een bepaalde leeftijd niet meer leuk is heeft het mis. Onderstaande cadeautips zijn namelijk geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en kunnen zelf door volwassenen nog gebruikt worden.

Mijn Interactieve Video Telescoop

Het perfecte cadeau voor nieuwsgierige kinderen (en hun ouders!). De interactieve video telescoop leert je kind alles over planeten, sterrenbeelden, hemellichamen en meer. Met quiz, spel en de mogelijkheid om gemaakte beelden op te slaan.

 

Mijn Interactieve Video Microscoop

Nog meer ontdekken kan met de interactieve microscoop. Je kunt kleine objecten vergroot bekijken, een spel spelen en ontdekkingen doen over microscopisch kleine wereld om je heen.

 

Mijn Interactieve Video Globe

De hele wereld binnen handbereik? Met de video globe kan het! De wereldbol van VTech bevat maar liefst 600 video’s, meer dan 200 vragen en meer dan 3.000 weetjes via audio- en videofragmenten. Daarnaast kan je kind 3 spellen spelen, waardoor vervelen er niet meer bij is.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelKoeienmelk of geitenmelk als babyvoeding? Dit is het verschil!
Volgend artikelBaby Annabell® viert 25ste verjaardag met lancering Active-poppen

3 REACTIES

  1. Ik verbaas me altijd over de leukste cadeautips inderdaad. Het is altijd een aanrader om eens bij V-tech te gaan kijken 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in