gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is er binnen jouw familie of vriendenkring een kleintje op komst? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een prachtig cadeau voor de kersverse moeder. Dat kan nog best een hele uitdaging zijn. Er zijn immers zo veel verschillende cadeaus te bedenken, en je wilt bovendien voorkomen dat je een standaard geschenk meebrengt zoals bijvoorbeeld het zoveelste rompertje. Maar wat is nu wel echt een uniek cadeau voor nieuwe moeders?

Sieraden doen het altijd goed, ook als kraamcadeau. Moedermelk sieraden en geboortesteen sieraden zijn hiervan goede voorbeelden. Iedere moeder zal zich zonder twijfel gelukkig prijzen met deze unieke juweeltjes. Ook praktische cadeaus worden altijd enorm op prijs gesteld.

Wens jij meer te weten te komen over deze unieke cadeau ideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In het onderstaande artikel zetten we onze cadeautips voor je uiteen. Hopelijk geeft dit artikel jou de handvatten die je nodig hebt om hét perfecte cadeau voor de aanstaande moeder te vinden.

 

Cadeau ideeën voor kraambezoek

Ga jij binnenkort op kraambezoek? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een mooi cadeautje om mee te brengen. Je kunt kiezen uit veel verschillende geschenken, echter ben je waarschijnlijk op zoek naar een betekenisvol cadeau waar de kersverse moeder van gaat stralen. Onderstaand bespreken we kort enkele cadeau ideeën die jij in overweging zou kunnen nemen.

 

Moedermelk Sieraden

Het is een trend die steeds harder groeit in populariteit; Moedermelk sieraden. Nieuwe moeders dragen moedermelk sieraden graag als herinnering aan deze unieke periode in hun leven. Het zijn sieraden waar een klein beetje moedermelk in verwerkt zit. Moedermelk sieraden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Van ringen tot halskettingen, er is voor ieder wat wils te vinden.

Als kraamcadeau kun je ervoor kiezen om de kersverse moeder te verrassen met een cadeaubon van Mama Jewels. Dé aanbieder van moedermelk sieraden in Nederland. Zij bieden een hoogwaardige collectie aan, waar zonder twijfel ook een pareltje tussen zit voor jouw dierbare.

Unieke Cadeaus voor nieuwe moeders moeder melk ketting

Geboortesteen Sieraden

Nog een leuk cadeau idee is het geven van een geboortesteen sieraad. Deze sieraden bevatten een edelsteen die past bij een bepaalde maand. Iedere maand heeft namelijk zijn eigen geboortesteen. Je kunt ervoor kiezen om de nieuwe moeder een geboortesteen sieraad te geven die past bij de maand waarin haar kleine wondertje is geboren.

Wij weten uit ervaring dat dit een zeer geliefd cadeau is onder nieuwe moeders. Bekijk hier de geboortesteen sieraden van Mama Jewels!

 

Geef een fotoshoot cadeau

Een zeer gewaardeerd kraamcadeau is een coupon voor een fotoshoot. Dit kan gaan om een fotoshoot voor de baby, of een complete familieshoot. Een dergelijke shoot is een prachtig cadeau dat voor de nieuwe ouders unieke herinneringen vast kan leggen. Wij weten zeker dat dit bijzondere cadeau het goed zal doen bij iedere ouder. Daar kun je van op aan.

 

Iets praktisch (zoals een zelfrijdende kinderwagen)

Nog een cadeau dat het altijd erg goed doet is een praktisch item. Een zelfrijdende kinderwagen is hiervan een populair voorbeeld. Nieuwe moeders krijgen er plots een groot takenpakket bij wanneer hun kleine wondertje is geboren. Ieder item dat dit takenpakket kan verlichten is dan ook zeer welkom. Indien je besluit om zoiets als een zelfrijdende kinderwagen cadeau te geven, is het verstandig om dit al tijdens de zwangerschap kenbaar te maken. Op deze manier kunnen de ouders in kwestie immers geld besparen, en eindigen zij niet met twee of meerdere soortgelijke items.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10 Leuke kerstactiviteiten voor kinderen
Volgend artikelTips voor een onvergetelijke wintersportvakantie met kinderen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in