gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zwangerschap transformeert het leven van een vrouw. Terwijl aanstaande moeders fysiek en emotioneel veranderen, wordt het vastleggen van deze unieke tijd steeds belangrijker. Een bijzondere en populaire vorm van moderne kunst voor zwangere vrouwen is het maken van 3D zwangerschapsbeeldjes. Deze kunstvorm biedt een blijvende herinnering aan de zwangerschap.

3D zwangerschapsbeeldjes: de fysieke veranderingen vastleggen

3D zwangerschapsbeeldjes leggen de fysieke veranderingen tijdens de zwangerschap vast. Buikbeeld maakt deze beeldjes met een 100% veilige 3D-scan. Hierdoor ontstaan gedetailleerde beeldjes van de zwangere buik. Dit resulteert in een tastbaar kunstwerk en een blijvende herinnering aan deze speciale periode.

 

Het proces van een 3D beeldje maken

Het proces begint met het maken van een afspraak tussen week 30 en 36 van de zwangerschap. Bij binnenkomst in de studio van Buikbeeld bespreek je je wensen voor het beeldje, zoals kleur, materiaal en pose. Vervolgens wordt een veilige 3D-scan van je buik gemaakt. Dit vormt de basis voor het beeldje. Daarna wordt het beeldje vervaardigd en bezorgd. Vanaf dat moment geniet je van een dierbare herinnering aan deze bijzondere tijd.

 

Keuze uit verschillende materialen

Bij Buikbeeld hebje keuze uit diverse materialen voor de 3D zwangerschapsbeeldjes:

  • Metalized: beelden met een bronzen, koperen, messing of tinnen coating.
  • Metalfill: bestaat uit 80% metaal, geschuurd en gepolijst.
  • Woodfill: beeldje van 40% houtvezel, ook schuurbaar.
  • Lak: beschikbaar in kleuren zoals mat zwart en oud brons.
  • Massief: hierbij wordt gebruik gemaakt van gegoten brons of luxe kunststof.

 

Emotionele betekenis en voordelen

3D zwangerschapsbeeldjes hebben vooral voor de moeder een diepe emotionele betekenis. Ze versterken je trots en verbondenheid met je lichaamservaring tijdens de zwangerschap. Daarnaast zijn het ook nog eens prachtige kunstwerken die je als familiestuk door kunt geven, bijvoorbeeld als je kind groter is.

 

Een blijvende herinnering

Deze beeldjes zijn niet alleen kunstwerken, maar ook waardevolle herinneringen die je jarenlang kunt koesteren. Veel moeders geven hun 3D zwangerschapsbeeldje een speciale plek in huis als symbool van hun reis naar het moederschap.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelOnconventionele tips voor het huwelijk na kinderen
Volgend artikelWelke kleur keuken kies jij? Ontdek nu welke kleur bij jou past

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in