gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben je zwanger en vind je het leuk om cadeautjes te krijgen? Dan mag jede allerleukste gratis zwangerschapsboxen en babydozen niet missen. Boordevol informatie, gratis producten, tips en nog veel meer. Alle babydozen en zwangerschapsdozen kun je makkelijk en snel aanvragen. De boxen zijn kun je vervolgens in de desbetreffende winkel of drogist ophalen.

 

Waarom zijn baby- en zwangerschapsdozen gratis?

Gratis spullen ontvangen is leuk en dat geldt zeker als je zwanger bent. Een nieuwe periode breekt aan, er komt heel veel op je af en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Dan kan zo een zwangerschapsbox uitkomst bieden. Hierin vindt je allerlei informatiefolders, kortingsbonnen, maar ook producten die jij als zwangere goed kunt gebruiken. En laten we eerlijk zijn: zwanger zijn is hartstikke leuk, maar het kost ook geld. Gratis spullen en kortingen zijn daarom altijd mooi meegenomen.

Hetzelfde principe geldt ook voor de babydozen. Deze zijn vaak tot een paar maanden na de geboorte van je kleine op te halen. In de doos zitten meestal informatiefolders, kortingsbonnen en producten. De gratis producten kunnen variëren van een slabbetje tot een potje eerste hapjes voor je kind. De inhoud wisselt nogal eens en is altijd een verrassing.

 

De allerleukste gratis zwangerschapsboxen en babydozen

Hieronder vind je de allerleukste gratis zwangerschapsboxen en babydozen, speciaal voor jou als zwanger of nieuwbakken moeder.

 

Zwangerschapsbox Blije Doos

De blije doos  is de meest bekende en meest aangevraagde doos voor zwangeren. De doos wordt samengesteld door WIJ en is gericht op jou als zwangere. Je krijgt niet alleen de doos met  leuke inhoud, maar je ontvangt ook gratis het magazine WIJ.

Als je kind 1 is krijg je bovendien de special ‘Eén jaar’. Online wordt je op de hoogte gehouden door middel van nieuwsbrieven. De gratis zwangerschapsbox kun je ophalen bij een Prénatal bij jou in de buurt.

 

 

Zwangerschapsbox en babydoos Ouders van Nu

Bij Ouders van Nu kun je tot de achste maand van je zwangerschap een goed gevulde zwangerschapsbox aanvragen. In de box vind je handige informatie, kortingsbonnen en natuurlijk tijdschriften die lekker weglezen als je even geen puf hebt om iets te doen.

Behalve de zwangerschapsbox kun je bij Ouders van Nu ook een babydoos aanvragen. Deze box is aan te vragen vanaf de negende zwangerschapsmaand tot 6 maanden na de geboorte van je kind. Ook online krijg je informatie door middel van nieuwsbrieven en de Groeikalender. De zwangerschapsbox en babybox kunnen bij een Etos in de buurt opgehaald worden.

 

Babydump gratis babydoos

Ben je van plan om naar Babydump te gaan voor een deel van je babyuitzet? Vergeet dan niet eerst de babybox aan te vragen. Deze babybox heeft een hele leuke inhoud en er zit helemaal geen reclame in. Daarnaast heb je geen koopverplichting, hij is dus echt helemaal gratis op te halen bij een Babybump naar keuze. Naast de babydoos krijg je ook een kleurrijk magazine mee boordevol tips.

 

Kruidvat mama- en babytas

Kruidvat wil alle aanstaande moeders in het zonnetje zetten door middel van een mama- en babytas. De vrolijk ogende tas is gevuld met allerlei handige producten zoals newborn luiers, lotiondoekjes, wasgel en meer. Om de mamatas te kunnen krijgen moet je wel in het bezit zijn van een voordeelkaart.

Heb je een voordeelkaart? Ga dan naar de website en vraag de tas aan. Twee maanden voor je uitgerekende datum kun je jouw gratis blije baby tas ophalen in een Kruidvat filiaal naar keuze.

 

Bulbby babytas

Is jouw kindje geboren in de afgelopen 3 maanden? Dan kan je een gratis babytas aanvragen bij Bulbby, inclusief mutsje met naam! Stuur je geboortekaartje via de post of mail naar Bulbby toe en je ontvangt een code waarmee je de babytas gratis kunt aanvragen.

 

Naast deze zwangerschapsboxen en babydozen zijn er ook diverse supermarkten die jou als aanstaande moeder willen verwennen met een leuk pakket.

 

Zwangerbox Kiekeboebox van Plus

Supermarkt Plus heeft een zwangerbox samengesteld met waardebonnen die een totale waarde van meer dan 40 euro hebben. In de box zijn producten voor de kraamtijd en babyproducten. De box is speciaal voor alle klanten die de folder van Plus ontvangen en mag tot 2 maanden na de geboorte van je kleine opgehaald worden bij een Plus supermarkt bij jou in de buurt.

 

Welkom op de wereld pakket Hoogvliet

Hoogvliet heeft een heel leuk babypakket samengesteld dat je op kunt halen nadat je de geboortedatum van je kind door hebt gegeven. In het pakket zijn allemaal babyproducten, een knuffel en babycadeautjes met een totale waarde van meer dan 30 euro te vinden.

Mocht je in de zwangerschap al tips en informatie willen ontvangen meld je dan online aan. Vanaf week 32 van je zwangerschap krijg jij diverse updates in je mailbox. Het pakket kun je ophalen bij de dichtstbijzijnde Hoogvliet.

 

Gratis babypakket Jan Linders

Speciaal voor alle nieuwbakken moeders in de provincies Gelderland, Limburg en Brabant heeft Jan Linders een leuk babypakket samengesteld. Het enige dat je hiervoor moet doen is online een formulier invullen (binnen 2 weken na de geboorte van je kleintje). Vervolgens krijg je binnen 3 weken een ansichtkaart thuisgestuurd, waarmee je bij een Jan Linders het gratis babypakket op kunt halen. In het pakket zitten handige spullen voor jou als moeder en voor je baby.

 

Hallo Mama babydoos en Hallo Mama momentenboek van Jumbo

Bij de Jumbo kun je als zwangere het Hallo Mama momentenboek ophalen. Na de geboorte van je kind (niet ouder dan 3 maanden) kun je ook nog eens de Hallo Mama babydoos aanvragen. De inhoud van de doos is een verrassing, maar je kunt ervan uitgaan dat het allemaal afgestemd is op jou en je kleintje. Op te halen bij een Jumbo vestiging bij jou in de buurt.

 

Speciale babydozen

Naast alle bovenstaande babydozen zijn er ook nog een aantal bijzondere babydozen. Hieronder vind je drie speciale babydozen: 1 krijg je vaak van de verloskundige of kun je online aanvragen, de andere krijg je van de gemeente en de laatste babydoos is speciaal samengesteld voor gezinnen die het financieel minder goed hebben.

 

Baby point pakketten

De baby point pakketten worden via verloskundige praktijken en ziekenhuizen verspreidt. Het gaat daarbij om nuttige pakketten boordevol informatie, probeerverpakkingen en aanbiedingen speciaal voor jou als zwangere. Daarnaast krijg je ook de online versie van ‘Volop moedermelk’. Je kunt het pakket krijgen van de verloskundige of je aanmelden via Baby Point en het pakket ophalen tijdens de Negen Maanden Beurs.

 

Boekstartkoffertje

Een speciaal koffertje dat je via de gemeente en bibliotheek krijgt als je baby drie maanden oud is. Voorwaarde is wel dat de bibliotheek in jouw gemeente meedoet met dit project. Van de gemeente krijg je een brief waarmee je naar de bibliotheek kunt gaan.

Hier krijg je een boekstaartkoffertje met daarin twee boekjes voor je kind, een folder over voorlezen en een boekenlegger. Daarnaast krijg je een minimaal een jaar lidmaatschap van de bibliotheek.

 

Gratis babydoos van Stichting babyspullen

Stichting babyspullen doet er alles aan om minder bedeelde vrouwen te voorzien van een goed gevulde en gratis babydoos. De doos is gevuld met allerlei handige producten verkregen via donaties. De pakketten worden diverse instanties verstrekt. Mocht je een beetje financiële ruimte hebben en gun je een andere moeder ook het allerbeste voor haar kind, dan kun je de stichting steunen door een donatie van 3 euro per maand. Ook kun je babyspullen doneren. Op de website vind je hier meer informatie over.

 

UPDATE

Slaap kindje slaap liedjesprentenboek van Lemniscaat

Update: vanaf nu kun je nog een ander gratis cadeau ophalen als je kind geboren is. Lemniscaat geeft het liedjesprentenboek Slaap kindje slaap aan pasgeboren kinderen. Je mag het boek ophalen tot 3 maanden na de geboorte. Om in aanmerking te komen moet je je geboortekaartje meenemen. Hier vind je alle deelnemende boekhandels.

 

Gratis groep 1 schoolbox

Is je kind wat ouder en mag het eindelijk naar groep 1? Dan kun je voor je kind de gratis schoolbox aanvragen. Benieuwd wat hier nou eigenlijk in zit? De unboxing vind je hier.

 

Welke van bovenstaande gratis zwangerschapsboxen en babydozen kende jij al of heb jij al ontvangen? Ik vind het ook leuk als je wat meer wilt vertellen over de inhoud ervan.

*Uitgelichte foto is van oudersvannu.nl

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDoe mee en maak kans op een heerlijk verwenpakket van DM drogist
Volgend artikelTips om overgebleven marshmallows te gebruiken

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in