gefeliciTAART.nl - Black Friday

Je mag op bezoek bij de kersverse ouders of naar een babyshower van je zus, vriendin of collega. Maar wat is leuk als kraamcadeau? Dat is leuk: een gepersonaliseerd kraamcadeau.

 

Wat is een kraamcadeau?

Het is in Nederland traditie om na de geboorte van een kind bij de ouders op visite te gaan. Dan kun je op je gemak kennis maken met de nieuwe wereldburger en de ouders feliciteren. Vaak krijg je van de ouders beschuit met roze of blauwe muisjes. Natuurlijk kom je tijdens de kraamvisite niet met lege handen aan. Een passend kraamcadeau voor de moeder en de baby is zeker op zijn plaats en zal gewaardeerd worden.

 

Cadeau voor babyshower

Steeds vaker worden tradities uit Amerika overgenomen. Dat geldt ook voor de babyshower. Een feest dat gegeven wordt terwijl de moeder nog zwanger is. Vaak gebeurd dit rond de zesde maand van de zwangerschap. De aanstaande moeder wordt dan in de watten gelegd en krijgt allerlei cadeautjes zoals een baby badjas die zij straks nodig heeft voor haar baby.

Normaal gesproken organiseert de moeder, zus of nicht van de zwangere een babyshower. Meestal weet de moeder hier ook niets van en wordt zij met een smoes naar de feestlocatie gelokt. Voor een babyshower is het belangrijk om te weten wat de moeder nodig heeft en/of leuk vindt.

Dat is leuk een gepersonaliseerd kraamcadeau 2

Dat is leuk: een gepersonaliseerd kraamcadeau

Of je nu zelf al een kind hebt of niet, soms kan het vinden van een kraamcadeau best wel moeilijk zijn. Kleding krijgt de moeder misschien al heel veel en verzorgingsproducten zijn heel persoonlijk. Dus wat is dan leuk als kraamcadeau? Geef een kraamcadeau met naam aan de kersverse moeder.

Voor een gepersonaliseerd kraamcadeau is het handig om de geboortedatum en/of de naam van de baby te weten. Deze kun je dan op het kraamcadeau laten vereeuwigen. Wat de keuze aan kraamcadeaus betreft kun je werkelijk alle kanten op. Geef je een kledingstuk (kies bij voorkeur een maatje groter en niet de kleinste babymaat, hier is een baby heel snel uit gegroeid) of toch liever een geboortestoeltje voorzien van naam? Een luxe pakket met daarin een aantal leuke items zoals een knuffel, speelgoed en een kledingstuk is ook hartstikke leuk om te geven.

 

Uniek kraamcadeau van kraamcadeau.nl

Bij kraamcadeau.nl vind je de leukste gepersonaliseerde kraamcadeautjes voor iedere baby. De kleding, knuffels van Happy Horse en geboortestoeltjes worden in de eigen studio bedrukt en geborduurd. Hierdoor is het mogelijk om het cadeau helemaal naar wens, kleur en stijl te laten maken. Leuk om bijvoorbeeld het geboortekaartje van de kleine als uitgangspunt te nemen voor het ontwerp. Dankzij een handige ontwerptool kun je op de website het kraamcadeau helemaal naar eigen wens stylen. Dan is het alleen nog een kwestie van bestellen en afwachten. Zeker weten dat elke ouder een gepersonaliseerd kraamcadeau op waarde weet te schatten?

 

Wat is voor jou het ultieme kraamcadeau? Of wat was het leukste kraamcadeau dat jij hebt gekregen?

Dat is leuk een gepersonaliseerd kraamcadeau 1

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10 Tips bij ruzie tussen broertjes en zusjes
Volgend artikelTips om speelgoed succesvol te verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in