gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf woensdag 11 t/m zaterdag 14 mei kan de Negenmaandenbeurs eindelijk weer uitpakken voor aanstaande en kersverse ouders. Naast shoppen voor de babyuitzet en een gezellige dag uit biedt de Negenmaandenbeurs ook een kwalitatief inhoudelijk programma. Met masterclasses, workshops en speeddates met deskundigen worden bezoekers van A-Z klaargestoomd voor het ouderschap.

 

Bijzondere mei-editie negenmaandenbeurs

Na drie verplaatsingen vanwege corona kan Event Director Daniëlle Meester niet wachten tot de deuren van de Negenmaandenbeurs weer open gaan. “De reguliere datum in februari was nog niet haalbaar, dus zijn we dit jaar doorgeschoven naar mei en voor het eerst niet gelijktijdig met de Huishoudbeurs. Met ruim 250 merken bieden we ouders (in spe) tijdens deze bijzondere editie in mei volop informatie en inspiratie. Wij zijn er klaar voor, de RAI is er klaar voor en ook de deelnemende bedrijven staan te trappelen om gedurende vier dagen de duizenden zwangeren en kersverse ouders te verwelkomen.”  

Topinnovaties in de babymarkt

De 20e Baby Innovation Award met de beste babyproducten van 2022 én 2021 op het gebied van innovatie en design zijn te bewonderen tijdens de Negenmaandenbeurs, zoals een flexibele fietskar, een systeem om de slaapkamer van je baby slimmer te maken en culinaire babyvoeding met de beste superfoods. Bekijk hier alle genomineerde producten voor Baby Innovation Award 2022.

Negenmaandenbeurs 2022

Negenmaandenbeurs als kennisbron

Behalve de ‘luchtiger’ aspecten zoals ideeën opdoen voor babykamer of geboortekaartje, het kunnen testen van kinderwagens en bak-/mamafietsen, het meedoen aan DIY workshops en het profiteren van mooie aanbiedingen, staan ook serieuze topics op de agenda.

In het nieuwe Mattie Café kunnen bezoekers speeddaten met deskundigen, onder meer over het belang van hechting tussen ouders en kind, hypnotherapie bij de bevalling, een kansrijke start, slaaptips en kinder-EHBO.

Ook zijn er dagelijks masterclasses en workshops te volgen op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling, veilig vervoer in de auto, gezonde voeding en meer.

PROGRAMMA

Op de Negenmaandenbeurs is van alles te doen, beleven en bekijken voor aanstaande en kersverse ouders! Zo is er dit jaar o.a. een spetterende opening, een echostand waar je een 3D-of 4D-echo kunt laten maken, verschillende masterclasses over hypnobirthing, het geven van borstvoeding of gezond eten tijdens je zwangerschap en zijn er verschillende experts aanwezig bij het Mattie Café die je het hemd van het lijf kan vragen. Het programma wordt regelmatig aangevuld, dus houd onze website vooral in de gaten!

Praktische informatie Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs, het grootste consumentenevenement in Nederland voor aanstaande en kersverse ouders, vindt plaats van 11 tot en met 14 mei 2022 in RAI Amsterdam.

Het biedt volop informatie en inspiratie; over verzorging, voeding, gezondheid, inrichting van de kinderkamer, leerzaam speelgoed, veiligheid, vervoer en nog veel meer.

Openingstijden

De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 12 en vrijdag 13 mei van 11.00 tot 21.00 uur.

Toegang

Tickets zijn t/m 10 mei te koop voor €17,95 op negenmaandenbeurs.nl/tickets. Tijdens de beurs betalen consumenten online €19,95 en aan de kassa €22,00.

Winactie

Ben jij zwanger en wil je de negenmaandenbeurs bezoeken? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik mag namelijk een aantal vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Meedoen is heel simpel: laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet.

Meedoen kan tot en met zondag 1 mei 2022 om 00:00 uur. Winnaars worden op Facebook bekend gemaakt op maandag 2 mei en krijgen van mij ook een mailtje.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelMeer spelen met je kind + Play-Doh winactie
Volgend artikelRecreatiepark de Leistert optimaal genieten van kamperen met de kinderen

12 REACTIES

  1. Wat super leuk! We zijn in november uitgerekend van onze tweede kindjes en zouden graag de Negenmaandenbeurs bezoek. Ik doe graag mee om kaartjes te winnen!

  2. Heel leuk, ik doe graag mee! Lijkt me een hele leerzame beurs en kunnen we gelijk mooi een hele lading aan leuke spulletjes halen! 🙂

  3. Ik ben net voor het eerst zwanger en wil graag samen met mijn moeder naar deze beurs, omdat ik eigenlijk nog helemaal niets afweet van de zwangerschap, en dit lijkt me de ideale plek om informatie op te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in