Home Over ons

Over ons

Welkom op mijn website, waar je allerhande tips vindt voor alle moeders (to be) met kids van 0 – 12 jaar. Denk daarbij aan tips rondom beauty & fashion, zwangerschap, opvoeding, kinderkamer, reviews en uitjes & vakantie. Neem er een kopje koffie bij en ga er eens rustig voor zitten.

Wie ben ik

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en naast het feit dat ik fulltime moeder ben van twee volwassen kinderen (een jongen en een meisje), ben ik sinds oktober 2023 ook oma van een prachtige kleindochter.

Met schrijven zelf ben ik in 2012 begonnen op een algemeen platform. Toen kwam er een eigen website bij op het gebied van zelf maken. Omdat er heel veel tijd ging zitten in het zelf maken van dingen en schrijven heb ik deze site opgezegd en tipsvoorjou.com in het leven geroepen. Hier vind je alles op het gebied van lifestyle voor haar (en een beetje voor hem). Daarnaast heb ik sinds februari ’23 ook een reismagazine: tipsvoorreizen.nl

Het bleef echter kriebelen en ik wilde ook een website speciaal voor alle moeders met jonge kinderen. Mijn kinderen zijn inmiddels volwassen en dat zorgt ervoor dat ik meer ruimte en tijd heb om mijn eigen dingen te doen. Sinds oktober ’23 ben ik ook oma en kan ik dus ook weer babyspeelgoed, uitjes met het gezin enz. reviewen.

Het ligt in de bedoeling om minimaal 5 nieuwe artikelen per week te plaatsen. Zodra ik hulp krijg worden dat er hopelijk meer.

Mocht je vragen, suggesties of tips voor mij hebben, dan kun je altijd contact opnemen met mij via: tipsvoormama@tips-media.nl

Ik wens je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om de disclaimer door te nemen?

Ps: bedrijven mogen voor het reviewen van producten ten allen tijde contact met me opnemen per mail: tipsvoormama@tips-media.nl

Perspakketjes mogen gestuurd worden naar:

Anja Wartelsteiner (tipsvoormama)

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews.

Je vindt mij ook op whats app channels, waar je mij kunt volgen:

whats app channel