Home Over ons

Over ons

Welkom op mijn website, waar je allerhande tips vindt voor alle moeders (to be) met kids van 0 – 12 jaar. Denk daarbij aan tips rondom beauty & fashion, zwangerschap, opvoeding, kinderkamer, reviews en uitjes & vakantie. Neem er een kopje koffie bij en ga er eens rustig voor zitten.

Wie ben ik

Natuurlijk ben je nu benieuwd wie er eigenlijk achter deze website zit. Mijn naam is Anja en naast het feit dat ik fulltime moeder ben van twee bijna volwassen kinderen (een jongen en een meisje) werk ik als content schrijver voor twee grote platforms.

Inmiddels heb ik ruim 5000 teksten geschreven naar volle tevredenheid van al mijn klanten. Als content schrijver ben ik zeer gevarieerd bezig en schrijf ik zowel SEO gerichte artikelen, als reviews, persartikelen, productbeschrijvingen, kortom alles op het gebied van content. In 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK (75157543)onder de naam Writingwizards. Onder dit bedrijf vallen al mijn activiteiten als SEO tekstschrijver, maar ook mijn websites.

Met het schrijven ben ik in 2012 begonnen op een algemeen platform Toen kwam er een eigen website bij op het gebied van zelfmaken. Omdat er heel veel tijd ging zitten in het zelfmaken van dingen en schrijven heb ik deze site opgezegd en tipsvoorjou.com in het leven geroepen. Hier vind je alles op het gebied van lifestyle voor haar (en een beetje voor hem).

Liever een reisgerelateerd artikel lezen? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op mijn nieuwe reiswebsite tipsvoorreizen.nl. Hier vind je talloze tips over reizen zelf, bestemmingen en nog veel meer.

Het bleef echter kriebelen en ik wilde ook een website speciaal voor alle moeders met jonge kinderen. Mijn kinderen zijn inmiddels bijna volwassen en dat zorgt ervoor dat ik meer ruimte en tijd heb om mijn eigen dingen te doen. Momenteel werk ik nog in mijn eentje aan de website, maar het is de bedoeling om een team samen te stellen die mij gaan helpen met het schrijven van blogs. Het gaat dan met name om DIY projecten en reviews, aangezien mijn kinderen niet meer in de leeftijdscategorie 0 – 12 jaar vallen. Als ik nieuwe schrijvers toevoeg, dan zul je dat natuurlijk ook zien.

Het ligt in de bedoeling om minimaal 3 nieuwe artikelen per week te plaatsen. Zodra ik hulp krijg worden dat er hopelijk meer.

Mocht je vragen, suggesties of tips voor mij hebben, dan kun je altijd contact opnemen met mij via: tipsvoormama@tips-media.nl

Ik wens je heel veel plezier bij het lezen! Vergeet je niet om de disclaimer door te nemen?

Ps: bedrijven mogen ten allen tijde contact met me opnemen voor het schrijven van content, het inrichten van een website of het opstellen van berichten voor sociale media. Neem ook gerust een kijkje op mijn bedrijfspagina: writingwizards.nl Ook voor het reviewen van producten mag contact met mij opgenomen worden per mail: tipsvoormama@tips-media.nl

Perspakketjes mogen gestuurd worden naar:

Writing Wizards

Tnv Anja Wartelsteiner (tipsvoormama)

Landgraafstraat 48

6845 EC Arnhem

Houd er wel rekening mee dat ik alleen reviews schrijf van producten die mij echt aanspreken en dat ik altijd eerlijk ben in mijn reviews.