gefeliciTAART.nl - Black Friday

Heb je een moeilijke eter in huis? Probeer dan eens het setje van Constructive Eating om eten leuker te maken. Geen vliegtuigje meer spelen, maar een leuk bord met bijpassend bestek voor je kleintje.

 

Eten, niet altijd een succes met kleintjes

Kinderen zijn mensen met een eigen smaak en wil en dat geldt zeker voor eten. Helaas lukt eten niet altijd even makkelijk. Ik weet nog toen mijn kinderen klein waren dat we soms allerlei toeren uit moesten halen om ze te laten eten. Favoriet was vliegtuigje spelen. Helaas hadden de kinderen dit al gauw door en bleef de mond dan alsnog gesloten. Nu kun je allerlei trucs en spelletjes bedenken, maar nog makkelijker wordt het als je gewoon gebruik maakt van handige producten zoals bijvoorbeeld een leuk besteksetje en een leuke tafelaankleding.

 

Constructive Eating

De Constructive Eating set bestaat uit een bord en bijpassend bestek. De complete set is verkrijgbaar bij happyfamilyproducts.nl. Bij deze webshop vind je alles wat het leven van jou als ouder aangenamer kan maken. Het gaat daarbij met name om producten voor kleine kinderen. Wil je jouw leven een stuk aangenamer en makkelijker maken? Neem dan vooral een kijkje in de webshop.

Constructive eating om eten leuker te maken 1

Constructieve Eating om eten leuker te maken

Constructive Eating is een concept dat uit Amerika komt. Het is ontworpen om het eten voor kinderen leuker te maken. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen eten met hun ogen. En zeg nou zelf: vliegtuigje spelen is hartstikke leuk, maar kost ook veel tijd. Of je kind daarbij ook werkelijk gaat eten is ook nog maar de vraag. Met de set van Constructive Eating maak jij het eten voor je kind een stuk makkelijker. Ook perfect om samen met het gezin te genieten van een gezond ontbijtsamen met het gezin te genieten van een gezond ontbijt.

Constructive Eating heeft een complete set op de markt gebracht. Deze bestaat uit een (los te bestellen) placemat, bord en bestek. Je kunt al deze producten bij happyfamilieproducts bestellen, los of alles bij elkaar. Bij het ontwerpen van de producten is niet alleen rekening gehouden met het feit dat kinderen hierdoor makkelijker eten, de producten zijn ook nog eens gemaakt zonder BPA, PVC, verf, ftalaten en lood. Bovendien kan het bestek en bord in de magnetron en vaatwasser geplaatst worden. Ideaal dus!

Het besteksetje bestaat uit een vork, een lepel en een shovel. Met de shovel ‘schuif’ je het eten op de vork of de lepel. Het bord bestaat uit allerlei vakken, zodat je de shovel makkelijk kunt gebruiken tijdens het ‘laden’ van het eten. Zowel het bord als bestek hebben aantrekkelijke kleuren die zeker tot de verbeelding van je kind spreken.

In het begin zul je je kind waarschijnlijk nog moeten helpen, maar op een gegeven moment zal je kind waarschijnlijk zelf willen eten met de set. De ideale leeftijd voor de set is 18 maanden tot ongeveer 4 jaar.

Constructieve Eating om eten leuker te maken 2

 

Tip voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een leuk en vooral nuttig cadeau voor de komende feestdagen? Wil je iets leuks geven voor Sinterklaas of Kerst? Dan is de (complete) set van Constructive Eating echt een aanrader voor jou. Pre-roder de set nu al (verkrijgbaar vanaf 11 november 2019) en je weet zeker dat je een passend cadeau hebt.

Wat vind jij van het setje van Constructive Eating? 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelOorzaken en behandeling van hoofdpijn tijdens de zwangerschap
Volgend artikelFoto op canvas, een blijvende herinnering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in