gefeliciTAART.nl - Black Friday

Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat we zuinig moeten zijn met de planeet waarop we leven. Dat betekend dat steeds meer gezinnen de overstap maken naar duurzaam. Ben jij ook iemand van to-do lijstjes, boodschappenlijstjes en meer? Vanaf nu nooit meer papier weggooien dankzij Correctbook.

 

Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes

Ik weet niet hoe jullie dat doen, maar ik ben nog van de ouderwetse stempel. Voor heel veel dingen maak ik gewoon gebruik van pen en papier. Ik heb een papieren agenda waar ik al mijn afspraken en belangrijke dingen in noteer. Verder maak ik gebruik van schriften voor mijn to-do lijstjes. Ideeën voor de blog worden op een blok papier genoteerd. Heb ik iets afgewerkt dan streep ik het door en als mijn lijst klaar is gooi ik het papier in de papierbak.

Dat geldt overigens ook voor mijn boodschappen. Ja, ik weet dat er mooie apps voor bestaan, maar ik heb een fotografisch geheugen en dan werken ouderwetse pen en papier het beste. Schrijf ik het eenmaal op, dan zit het meestal in mijn hoofd. Ik zeg meestal, want soms dan vergeet ik toch dingen. Zeker als ik te veel lijstjes heb of echt specifieke dingen moet hebben voor bijvoorbeeld een recept. Maar ja, een boodschappenlijst gebruik je ook maar één keer en daarna belandt het papiertje weer in de papierbak. Gelukkig heb ik daar nu een hele duurzame oplossing voor gevonden dankzij Correctbook.

 

Nooit meer papier weggooien dankzij Correctbook

Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet. Correctbook werkt met uitwisbare schriften, lijsten en kladblokken. Je kunt het vergelijken met een whiteboard, maar dan in een compactere vorm. En die vorm loopt uiteen van een A4 schrift tot een handig memoblokje ideaal voor het opstellen van een boodschappenlijstje. Bij elk schrift wordt een speciale stift geleverd. Bijbehorende doekjes kun je er direct bij bestellen.

correctboek oneindig schrijven to do list

Hoe werkt eindeloos schrijven?

Zoals gezegd kun je de boeken, schriften, to- do boekjes en kladblokken vergelijken met een whiteboard. Je schrijft met de bijbehorende stift op wat je wilt. Dit kun je uitwissen als je bijvoorbeeld je boodschappen hebt gedaan of de to-do list afgewerkt hebt. Het uitwissen doe je met het bijbehorende doekje. Je hoeft niet bang te zijn dat je alles uitwist als je er met je hand overheen veegt. Dat gaat namelijk niet zo maar. Voor kleine correcties kun je ook gebruik maken van de achterkant van de stift, waar een kleine ‘gum’ te vinden is.

 

De missie van Correctbook: schoolboek in Afrika

Als je besluit om een Correctbook aan te schaffen, dan ondersteun je daarmee kinderen in Afrika die niet de beschikking hebben over regulaire schoolartikelen. Hieronder vind je het statement van Correctbook zelf:  ‘Voor ieder Correctbook verkocht, kunnen wij een kind in rurale gebieden in Afrika drie maanden lang van duurzaam Correctbook schrijfmateriaal voorzien. De kinderen worden voorzien van een Correctbook set bestaande uit: een pen, een doekje, extra inkt uit inktpotjes en kluisjes in de klas. Na ieder jaar vervangt Correctbook de boekjes die stuk zijn gegaan en levert Correctbook nieuwe inktpotten om het komend jaar te schrijven. De leraren krijgen een training hoe met de producten om te gaan en de scholen worden gemonitord of het product goed gebruikt wordt. Uit onze verkoop- en donatieresultaten van de afgelopen jaren blijkt dat wij per verkocht Correctbook een kind uit een ontwikkelend gebied één trimester (drie maanden) lang kunnen laten schrijven op ons wisbaar schrijfmateriaal.’

Je voorziet dus niet alleen jezelf en je gezin van een duurzaam product, maar levert ook nog eens een bijdrage aan de ontwikkeling van een kind in Afrika.

Nooit meer papier weggooien dankzij Correctbook afrika

Mijn ervaring met Correctbook

Zoals je in het begin al kon lezen ben ik echt van de lijstjes. Alles wordt opgeschreven, omdat dat gewoon rust geeft. Ik hoor vaak van mensen die creatief zijn dat ze gebruik maken van lijstjes. Daar kan ik me in vinden. Soms borrelen er zo veel ideeën naar boven, die moet je gewoon direct opschrijven, anders ben je het kwijt. Overigens ben ik niet alleen bezig met deze website, maar heb ik ook nog een eigen lifestyle magazine. Daarnaast ben ik met nog een website bezig (heel iets anders en toch ook weer niet hahaha). Verder maak ik momenteel sieraden (die ik in de toekomst wellicht ook wil verkopen), heb ik een moestuin en doe ik nog 1001 dingen 😉 Lijstjes zijn in mijn geval dus geen overbodige luxe.

Nu was ik al die losse schriften en blaadjes al een tijdje zat. Met lede ogen zag ik elke keer een stapel papier in de papierbak belanden. Gelukkig kwam Correctbook op mijn pad en na het bezoeken van de website was ik direct overstag. Dit zou de perfecte oplossing zijn voor mijn al mijn papier. Hiermee kon ik oneindig schrijven, zonder me schuldig te hoeven voelen.

Ik bestelde de volgende producten:                                                                      Correctbook pocket voor mijn boodschappen

Correctbook A5  voor algemene aantekeningen (vooral voor mijn websites en alle ideeën)                                                                                                                    Correctbook to do list (voor alle to-do dingen)

 

Ik had de producten binnen no time in huis en moet zeggen dat ik prettig verrast ben. Ik was even bang dat de stift heel erg dik zou zijn en daar hou ik echt niet van. Maar de bijgeleverde stift lijkt op een fineliner, maar dan net iets dikker. Ideaal dus om netjes te kunnen schrijven. Inmiddels zijn alle producten in gebruik. Mijn to-do list kan ik makkelijk en snel bijwerken en dat geldt ook voor mijn boodschappenlijst. Het herbruikbaar schrift wordt veelvuldig gebruikt voor alle aantekeningen. Wil je duurzaam en eindeloos kunnen schrijven? Dan kan ik je Correctbook van harte aanbevelen.

eindeloos schrijven correctboek boodschappenlijst
Mijn nieuwe boodschappenlijst 😉 Kan ik altijd schrijven, wissen en schrijven

Correctbook voor bedrijven

Heb je een bedrijf? Ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken? Heb je hart voor kinderen? Je kunt alle producten vanaf een bepaalde oplage ook laten personaliseren. Dat is nog eens een leuk relatiegeschenk of Kerstcadeau voor je werknemers. En omdat je in elk herbruikbaar schrift oneindig kunt schrijven zal de ontvanger je niet snel vergeten.

 

Wat doe jij om duurzaam te leven en niet zo veel gebruik te hoeven maken van papier voor allerlei lijstjes?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelOp zoek naar een Vaderdagcadeau? Dit zijn de leukste Vaderdag cadeautjes
Volgend artikelWanneer gaat een baby kruipen en hoe leer je een baby kruipen

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in