Op zoek naar een leuke manier om een herinnering nog tastbaarder te maken? Kies dan voor een foto op canvas, een blijvende herinnering. Tip: ook heel leuk om cadeau te geven aan je partner, je ouders of schoonouders.

 

Foto’s zijn blijvende herinneringen

De tijd dat je een duur fotorolletje moest kopen, een foto direct goed moest zijn en je de foto’s daarna allemaal af moest laten drukken zijn al lang voorbij. Tegenwoordig heeft iedereen een telefoon waar honderden zo niet duizenden foto’s mee gemaakt worden. Laatst deelde ik al tips hoe je deze foto’s het beste kunt organiseren en bewaren, vandaag een tip om een speciale foto af te laten drukken. Zo nu en dan is en blijft het leuk als je een bepaalde foto af laat drukken. Dat kan in een mooi album of nog beter kies voor een foto op canvas.

 

Foto op canvas, een blijvende herinnering

Foto’s kun je op allerlei manieren afdrukken. Kwam je vroeger niet verder dan de keuze tussen een gewoon formaat foto en een poster, tegenwoordig kun je je foto op een kopje laten drukken, af laten drukken op forex, hout of aluminium. Een zeer gewilde optie is echter op een foto op canvas af te laten drukken. Ideaal, want canvas is zeer duurzaam en sterk en het resultaat is prachtig. Daarbij kun je kiezen uit tal van formaten, zodat je zelfs een muurvullende canvas kunt bestellen. Laat een foto van je (klein) kinderen afdrukken, een mooie trouwfoto of een foto van je trouwe viervoeter. Een mooie close up of een landschap behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Foto op canvas een blijvende herinnering
Vanwege privacy ben alleen ik zichtbaar

Fotocadeau: foto op canvas

Een foto is natuurlijk ook hartstikke leuk om weg te geven. Nu met het oog op de feestdagen, maar ook een leuk cadeau voor Valentijn, een jubileum of een verjaardag. Begin oktober was mijn schoonvader jarig en ik hou ervan om met originele cadeautjes aan te komen. Het leek mij leuk om een foto te maken met zijn kinderen en kleinkinderen erop en dit af te laten drukken op canvas. Het resultaat was een prachtig fotocadeau, waar hij zeer blij mee is. Het is een behoorlijk grote foto geworden (120 x 80 cm), maar dat was ook de bedoeling. Nu kan hij elke dag genieten van de (klein) kinderen zonder dat ze bij hem zijn.

Heb jij wel eens een foto op canvas af laten drukken? Of een ander fotocadeau aan iemand gegeven?

 

The following two tabs change content below.
Anja

Anja

Moeder van twee (bijna) volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips om de zwangerschap en het opvoeden een stuk makkelijker te maken (als dat mogelijk is).
Green Jump eco bio fairtrade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge