gefeliciTAART.nl - Black Friday

Jezelf of iemand die je lief is verwennen in deze gekke tijd is geen slecht idee. Geniet elke maand van ene leuke verrassing op de mat met een pakket van Liefslabel. Verrassingen waar je hart blij van worden.

 

Ontdek Liefslabel

Liefslabel is ontsproten aan het creatieve brein van Brenda. Met haar webshop richt zij zich op alle creatievelingen in de breedste zin van het woord. Of je nu op zoek bent naar leuke kaartjes en labels of slingers, in de uitgebreide webshop vind je het allemaal. Ben je zelf niet zo creatief? Dan kun je bij één van de makers waar Brenda mee samenwerkt een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders kopen. Ook complete themapakketten kun je in de webshop vinden. Denk daarbij aan geboorte, huwelijk of bijvoorbeeld een pluk de dag pakket.

Geniet elke maand van een leuke verrassing op de mat pakketje

 

Geniet elke maand van een leuke verrassing op de mat

Naast de ‘gewone’ collectie wilde Brenda een mogelijkheid creëren om mensen nog meer te verwennen. Een nieuw idee werd geboren en zo ontstond het Liefs abonnement. Dit abonnement kost slechts 19,95 euro per maand inclusief verzenden. Koop je direct een jaarabonnement dan ben je nog voordeliger uit. Wil je jezelf of een ander verwennen met een eenmalig cadeautje? Dan kan dat ook.

Wat er in het pakket zit is een verrassing. Ik ontving het liefs pakket van de maand mei en daarin zaten verschillende dingen die bij het thema Feest passen. Heel toepasselijk aangezien ikzelf 9 mei jarig ben en het op zondag 10 mei Moederdag is. Hieronder zie je de inhoud van mijn pakket. De waarde van het pakket is minimaal 35 euro, maar je betaalt hier dus slechts 19,95 euro voor.

Geniet elke maand van een leuke verrassing op de mat inhoud pakket

 

Elke maand is er een ander thema en de inhoud past hier volledig bij. Je vindt er in elk geval decoratie in, misschien leuke hebbedingetjes en DIY. Eigenlijk alles om je volledig uit te leven op creatief gebied.

Ook nieuwsgierig geworden? Bestel dan direct je verrassingspakket en geniet van een pakket boordevol leuke spullen. Met de kortingscode TIPSVOORMAMA kun je het pakket zelfs nog voordeliger bestellen. Leuk als een last minute Moederdagcadeau!

 

Twijfel je nog? Je kunt het abonnement per maand opzeggen.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelLaat kinderen virtueel kennis maken met het prachtige Peru
Volgend artikelDoe eens iets anders met je foto: maak er een 3D poster van

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in