gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is jouw kind dol op schooltje spelen? Kan je kind zich urenlang vermaken met speelgoed dat licht geeft en beweegt? Interactief spelen wordt nog leuker met de Klorofil school

 

Klorofil speelgoed voor kinderen

Misschien ken je Klorofil speelgoed wel uit je eigen jeugd? Dat zou helemaal niet gek zijn, want het eerste Klorofil speelgoed kwam in 1975 op de markt. De magische speelboom van dit merk werd uitgebracht door het bedrijf Vulli. Dit is het zusterbedrijf van de makers van Sophie de Giraf.

Het speelgoed van Klorofil werd al snel een groot succes en inmiddels is er een hele lijn met interactief speelgoed verkrijgbaar. De setjes bestaan uit verschillende vriendelijke bosdieren en een groter stuk speelgoed zoals een magische boom, een Verrukkelijke Appel, een boot of bus. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden (1,5 jaar). Dankzij de bijgeleverde dierenpoppetjes kunnen kinderen eindeloos de leukste verhalen verzinnen.

 

Interactief spelen wordt nog leuker met de Klorofil school

Inmiddels is er een nieuwe set toegevoegd aan de lijn, namelijk de Klorofil school. Het schooltje wordt geleverd inclusief drie poppetjes: Juffrouw Callie de vogel, Lola de schildpad en Hugo de wasbeer. Verder zitten er heel veel leuke verrassingen verstopt in het schooltje zelf!

Je kind kan bijvoorbeeld de lift gebruiken om de ‘leerlingen’ sneller in de klas te krijgen. De klas kan omgedraaid worden en ineens bevindt iedereen zich in de bibliotheek. Er is een glijbaan, waar de vrolijke poppetjes vanaf kunnen glijden. En net boven de glijbaan bevindt zich een draaimolen.

Interactief spelen wordt nog leuker met de Klorofil school achterkant
Achterkant van het schooltje

 

Als de driewieler in de fietsenstalling geplaatst wordt en je kind op de knop drukt, dan schiet het fiets vooruit. En alsof dat nog niet alles is komt er ook na een druk op de struik een snoepwinkeltje tevoorschijn.

De grootste verrassing zit hem echter in de struik aan de linkerkant. Als je kind een poppetje op de kruk plaatst, dan gaan er lichtjes aan!

Juist omdat alles aan het speelgoed draait en beweegt kan je kind elke keer iets nieuws bedenken. De bijgeleverde poppetjes en accessoires maken het verhaal compleet. Overigens zijn de poppetjes ook los te bestellen. Op die manier kan je kind het schooltje uitbreiden.

 

Algemene informatie Klorofil school

Het school is redelijk compact met een afmeting van ongeveer 40 x 30 x20 cm. Dankzij de handgreep kun je de school ook gewoon overal mee naar toe nemen. Dit geldt overigens voor de meeste speelsets van Klorofil: je kunt ze gewoon inklappen en meenemen.

Bij de school horen de volgende accessoires:

  • 3 Poppetjes
  • Fietsje, 2 rugzakjes, 3 stoelen, 1 tafel, 2 bureaus

Let op: je hebt voor het gebruik van het licht wel 2 AAA batterijen nodig! Deze worden niet meegeleverd. (Ik had hier niet op gelet en vroeg mij af of de lichtjes niet werkten, wat dus wel het geval is).

Het gebruikte materiaal is licht en tegelijkertijd stevig, waardoor het tegen een stootje kan. Ook zitten er geen kleine onderdelen bij, waardoor het al geschikt is voor hele jonge kinderen. De poppetjes zijn vrolijk en redelijk simpel gehouden, zodat het echt tot de verbeelding van kleine kinderen spreekt.

Adviesprijs: 54,99 euro

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelKen jij deze 9 weetjes over hoe je kind te beschermen tegen de zon al?
Volgend artikelSpelen met Baby born poppen is nooit saai + winactie

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in