gefeliciTAART.nl - Black Friday

Voor veel mensen zal de zomer dit jaar anders gelopen zijn dan gepland. Misschien heb je dit jaar gekozen voor een staycation of een vakantie in eigen land. Hoe dan ook: maak een mooie herinnering van de zomer 2020, want dit is een memorabele zomer geworden.

 

Corona en de impact op de vakantie

In maart dit jaar veranderde de wereld en stond deze min of meer stil. Corona had zijn intrede gedaan in Nederland en ineens mocht en kon niet veel meer. Reizen was al helemaal niet meer mogelijk. Voor de meeste mensen was zelfs werken anders dan normaal, want er werd massaal thuis gewerkt.

Waar veel mensen nog de hoop hadden dat het allemaal los zou lopen, bleek dat niet helemaal het geval te zijn. De nasleep ervan is zelfs in de zomer nog merkbaar. Alhoewel reizen inmiddels beperkt weer toe zijn gestaan, voelen velen zich niet zeker genoeg om naar het buitenland af te reizen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen plezier kunt hebben met je gezin. En hopelijk heb je ook van deze zomer heel veel foto’s gemaakt als een herinnering.

 

 

Maak een mooie herinnering van de zomer 2020

Of je nu thuis bent gebleven voor een staycation, gekozen hebt voor een vakantie in eigen land of toch het avontuur op hebt gezocht in het buitenland, ook deze zomer mag je herinneringen maken. Herinneringen die je niet alleen digitaal hoeft te bewaren, maar ook uit mag printen. Dat kan in een mooi fotoalbum of bijvoorbeeld met een mooie drieluik voor aan de muur, zoals ik heb gedaan.

Laat ik heel eerlijk zijn: wij hebben de eerste beste mogelijkheid gepakt om naar het buitenland te gaan. Het zit namelijk zo: wij hadden voor maart een vakantie geboekt naar Kaap Verdië. Mijn dochter had haar koffer al helemaal gepakt en alles was gereed. Toen kregen we de boodschap dat reizen niet meer mocht (echt een paar dagen voor ons vertrek). En dat was balen. Niet in de laatste plaats omdat zowel mijn dochter, zoon als ik zelf een groot vitamine D tekort hadden, waardoor een beetje zon meer dan welkom was.

Afijn, de reissom werd door Tui omgezet in een voucher. Omdat het behoorlijk lastig is om je geld terug te krijgen hebben we met een heel klein deel hiervan tickets in de sale gekocht. Onze reis half juli ging naar het prachtige Griekse eiland Kos. Daar heb ik uitgebreid foto’s van gemaakt en ik wilde graag een blijvende herinnering aan deze vakantie, vooral omdat ik verliefd ben geworden op Griekenland (altijd al dol geweest op Grieks eten).

Uiteindelijk werd het een mooie strandfoto die alles weergeeft waar ik van hou. Blauw water, strand, bergen en vooral rust. Want het was extreem rustig, waardoor we ons veiliger voelden in Griekenland dan hier in Nederland, waar iedereen hutje mutje op elkaar zit en staat. De foto is geprint als vijfluik en hangt inmiddels aan de muur van de slaapkamer. Ik heb gekozen voor strips om de foto op te hangen, zodat ik geen gaten hoef te boren in de muur van de huurwoning.

 

Geen vakantie en toch genieten van het vakantiegevoel

Misschien baal je omdat je deze zomer hele andere plannen had en uiteindelijk niet verder bent gekomen dan je eigen huis en tuin. Dan zou je als alternatief, om toch een beetje een vakantiegevoel te creëren kunnen kiezen voor New York behang. Of kies voor een andere stad en waan je even in een heel andere omgeving.

 

Bestel ook een meerluik met 50% korting

Je hebt vast wel een prachtige foto die je graag aan de muur zou willen hangen. Of het nu van de vakantie of een mooie foto van je kind(eren) is. Ik mag van Fotocadeau.nl een kortingscode geven van maar liefst 50% op een meerluik. Met de code ME50 krijg je tot en met 31 december 2020 50% korting op een meerluik naar keuze. Tip: leuk voor de feestdagen. Kun je oma en opa verrassen met een leuke foto van het gezin of de kleinkinderen!

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelVeiligheid in en rondom water
Volgend artikelBaargoud een cadeau voor de kersverse moeder

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in