gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanwege de nieuwe maatregelen kiezen veel mensen er dit jaar voor om met de kinderen thuis te blijven tijdens de herfstvakantie 2020. Gelukkig hoeven de kinderen zich niet te vervelen, want er worden tal van leuke challenges georganiseerd waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Herfstvakantie online challenges voor kinderen en prijzen winnen

 

Herfstvakantie 2020

De herfstvakantie 2020 ziet er voor velen anders uit dan gehoopt en gepland. De maatregelen vanwege het Coronavirus zijn aangescherpt en veel mensen blijven hierdoor thuis. En thuisblijven betekend dat het een wel heel lange week kan worden. Gelukkig hoeven de kinderen zich niet te vervelen, ook niet als het regent. Met deze tips vermaak je je kinderen op een regenachtige dag.

Leestip: 50 tips om kinderen binnen en rondom het huis te vermaken tijdens Corona

 

Herfstvakantie online challenges voor kinderen en prijzen winnen

Zoals gezegd is er genoeg te verzinnen om verveling bij je kind te voorkomen. Nu er veel evenementen niet doorgaan wordt hierop ingespeeld met verrassende en leuke challenges (voor het hele gezin). Het leuke aan al deze challenges is dat je er ook nog eens fantastische prijzen mee kunt winnen. Dus waarop wacht je? Noteer de data in je agenda en doe gezellig mee tijdens de herfstvakantie 2020.

 

Lego World Week 2020

Helaas kan de 20ste verjaardag van Lego World niet gevierd worden zoals gehoopt. Gelukkig hoef je als Lego fan niets te missen, want het evenement vind online plaats. Je kunt je nu registreren om mee te doen aan 5 spannende bouwopdrachten voor het hele gezin. Je maakt daarbij kans op hele leuke prijzen.

Elke dag kiest een LEGO jury de leukste creatie uit de top 5 inzendingen met de meeste likes. De winnaar krijgt een Lego pakket ter waarde van maar liefst 250 euro. Aan het einde van de week heeft de jury de moeilijke taak om uit alle deelnemers die alle 5 opdrachten hebben gedaan een overall winnaar te kiezen. Ben jij de bofkont? Dan krijg je niet alleen een Lego pakket t.w.v. 500 euro, maar mag je volgend jaar naar met een VIP arrangement LEGO World met 4 personen.

Zeker de moeite waard dus om mee te doen. De Lego World Week 2020 vindt plaats van 15 tot 21 oktober. Registreer je nu direct om mee te kunnen doen aan deze challenges.

 

Intertoys challenge

Voor de challenge van Intertoys heb je alleen Facebook nodig. De challenge is gisteren (woensdag 14 oktober) begonnen, maar duurt nog wel even. Elke dag wordt er een leuke uitdaging gepost. Doe mee en win te gekke prijzen. Gisteren kon je bijvoorbeeld kans maken op een giftcard van 50 euro. Een leuk extraatje met het oog op de komende feestdagen.

Dit is een korte, maar zeker leuke challenge voor jou en de kinderen.

 

 

Online Minecraft competitie

De bibliotheek van Groningen organiseert vanaf maandag 12 oktober tot vrijdag 16 oktober 2020 een online Minecraft competitie. Tijdens deze competitie staat het thema van de Kinderboekenweek centraal (En toen). De bedoeling is dat kinderen een bouwwerk maken en vrijdag rond 14:00 uur wordt een winnaar getrokken met het mooiste bouwwerk.

 

Hoe kan je meedoen?

 • Locatie: Wil je meedoen aan de wedstrijd? Start in de herfstvakantie Minecraft op en log in op het serveradres BiblionetGroningen.play.ch en gebruik de poort 25565.
 • Opdracht: Maak een bouwwerk uit de geschiedenis na.
 • Periode: Je kan beginnen met bouwen op maandag 12 oktober 10.00 uur. Je hebt tot vrijdag 16 oktober 12.00 uur om je bouwwerk af te ronden.
 • Spelregels:
  • Bouw op een plek waar je voldoende ruimte hebt.
  • Maak bij je gebouw een naambordje, zodat we weten wie het heeft gemaakt. Je mag het ons ook laten weten via bieblab@biblionetgroningen.nl.
  • Het kapotmaken van andermans werk is verboden. Ga met respect met elkaars werk om.
 • Uitslag: De winnaar wordt bekendgemaakt in een speciale livestream van BiebLab. Deze vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 14.00 uur.

 

Herfstvakantie 2020 thuis niet meer vervelen

Zoals je ziet hoef je niet per se buitenshuis te gaan. Ook binnenshuis hoeven je kinderen zich deze vakantie niet te vervelen. Zorg wel voor voldoende afwisseling als je kind online bezig is.

Ken je nog meer online challenges? Geef deze dan hieronder aan in een comment, zodat andere ouders weten hoe ze kinderen kunnen vermaken.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe mooiste wanddecoratie maak je zelf
Volgend artikelHet bevallingsverhaal van… Xenia de geboorte van haar zoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in