gefeliciTAART.nl - Black Friday

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel bekende kinderhelden reist Champy door België en Nederland om kinderen een superleuke dag te bezorgen.

Een groot aantal ToyChamp belevingswinkels worden omgetoverd tot een heus circus vol verrassingen. Het reizende circus van Champy strijkt in juli neer in Apeldoorn (8, 9, 10 juli), Groningen (15, 16, 17 juli) en Middelburg (22, 23, 24 juli). Na de zomer is Champy on Tour te beleven in Rotterdam, Utrecht, Roermond, Breda en Kerkrade.

 

Wat mag je verwachten van Champy on Tour?

Kids kunnen tijdens de Champy on Tour-dagen hun favoriete kinderhelden ontmoeten. Er meet & greets gepland met o.a. K3, Peppa Pig, Pikachu (Pokémon), Marshall & Chase (PAW Patrol), Bing en natuurlijk Champy zelf. Ook kunnen kinderen spelen met het nieuwste speelgoed, genieten van speciale voorstellingen, draaien aan het Rad van Fortuin en natuurlijk smullen van de heerlijke popcorn. Kortom, een onvergetelijke dag voor het hele gezin!

Tijdens de voorgaande edities konden kinderen onder meer meedoen aan het Pokémon Trading Card Event, de LEGO bouwwedstrijd, een bezoekje brengen aan de My Little Pony make-up stand en zich uitleven op de PLAYMOBIL-speeltafel. Ook dit jaar staat er heel wat plezier en beleving op de agenda. Koen Nolmans (CEO Toy Champ) laat kinderen, die in een gedigitaliseerde wereld opgroeien, laten dromen in de magische ToyChamp belevingswinkels.

 

Waar stopt het circus van Champy?

Iedereen is van harte welkom in het circus van Champy. Champy trekt samen met zijn circus-entourage naar verschillende ToyChamp vestigingen in België en Nederland. Het complete programma ziet er als volgt uit:

Zwolle 10-12 juni
Hasselt 1-3 juli
Apeldoorn 8-10 juli
Groningen 15-17 juli
Middelburg 22-24 juli
Rotterdam 30 september – 2  oktober
Utrecht 7-9 oktober
Roermond 28-30 november
Breda 4-6 november
Kerkrade 9-11 december
Sint-Truiden 16-18 december

Meer informatie over Champy on Tour vind je op https://www.toychamp.nl/champy-on-tour. De entree is gratis.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZorro the Chronicles game + winactie
Volgend artikelDe leukste ideeën voor een kinderfeestje thuis en om het huis

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in