gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is je kind dol op Frozen? Eind november komt het langverwachte vervolg op Frozen eindelijk in de bioscoop uit. Wil je jouw kind een geweldig weekend laten beleven? Dan is het Kids Weekend bij Kinepolis voor Frozen fans iets voor jou.

 

Frozen 2

Waar Elsa in deel 1 nog vrees had dat haar krachten te veel zouden zijn voor de wereld, in deel 2 kan ze alleen maar hopen dat ze genoeg krachten heeft om te doen wat ze moet doen. Het precieze verhaal is nog niet duidelijk, maar in de trailer is te zien dat Elsa en Anna een duister bos ingaan. Daar moeten ze reuzen trotseren, vuren doorstaan en er alles aan doen om Arendelle te redden.

Natuurlijk doen ze dat ook nu weer niet alleen, maar krijgen ze hulp van onder andere Kristoff en Sven. Ook Olaf ontbreekt niet in deel 2. Sterker nog, er lijkt een belangrijke rol weg te zijn gelegd voor Olaf. Benieuwd naar de trailer? Hieronder vind je de officiële trailer van Frozen 2.

 

 

Kids Weekend bij Kinepolis voor Frozen fans

Op zaterdag 23 november en zondag 24 november 2019 staat bij Kinepolis alles in het teken van Frozen 2. Speciaal ter gelegenheid van het uitbrengen van de nieuwe Frozen film zijn de Kinepolis bioscopen helemaal in Frozen stijl aangekleed. In Breda is er zelfs een ijsbaan van maar liefst 60 m2 (schaatsen inbegrepen), speciaal voor alle Frozen fans.

Er worden in de verschillende bioscopen diverse activiteiten georganiseerd, zodat de kinderen al voor de film helemaal in stemming komen. Denk daarbij aan knutselen en kleuren. Ook krijgen alle kinderen bij binnenkomst een beker met limonade. Het event start een uur voor aanvang van de film, hou hier rekening mee.

De kaartverkoop voor het Kids Weekend Kinepolis begint al op 4 november! Noteer deze datum dus in je agenda als je echt niets wilt missen.

 

Waar

Het Kids Weekend Kinepolis vindt plaats bij alle vestigingen van Kinepolis: Jaarbeurs Utrecht , Breda, Zoetermeer, Almere, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Schagen, Huizen en Oss

Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 november 2019

Tijd: 1 uur voor aanvang van de film (tussen 10:00 – 17:00 uur, controleer voor komst nog de website van Kinepolis)

Toegang: regulier filmticket + 1,00 euro (per kind voor de activiteiten)

Start kaartverkoop: 26 oktober 2019

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips voor de eerste verjaardag van je kind
Volgend artikelTips om je kind te helpen met lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in