gefeliciTAART.nl - Black Friday
Na een paar mooie zonnige weken begint het er toch op te lijken dat we de strandbedjes in moeten gaan ruilen voor de wat meer regen-veilige activiteiten. Bij Westfield Mall of the Netherlands zit je voor de regenachtige dagen aan het juiste adres. Met letterlijk alles voor een succesvolle dag met de kids onder 1 dak is de mall in Leidschendam zeker het bezoeken waard. Of je ze nou meeneemt om al hun back 2 school essentials te shoppen of dat je ze meeneemt naar de bioscoop, er is voor elke leeftijd iets te beleven!

 

 

4 Niet te missen kindvriendelijke to-do tips in Westfield Mall of the Netherlands

Buiten slecht weer? Geen nood! In de Westfield Mall hoeven je kinderen zich niet te vervelen. Onderstaande activiteiten zijn niet weergebonden en vallen gegarandeerd in de smaak bij je kinderen.

 

1. Ontmoet Francine Oomen en Splinter Chabot bij Paagman’s Turning Pages TikTok Event

Zaterdag 2 september 2023 is alweer de derde editie van het Turning Pages TikTok event, met als thema: glitter! Naast de vaste en vertrouwde ingrediënten, hebben we weer de nodige nieuwe verrassingen in petto. Deze editie staan onder andere auteurs Francine Oomen en Splinter Chabot op het programma. Ook zijn er kraampjes met bookish items, is er een annotatie workshop, een hele leuke bingo en nog veel meer.
  

2. Peppa Pig World


We brengen de wereld van Peppa Pig tot leven. Jonge kinderen ontdekken de avontuurlijke wereld van Peppa Pig in meer dan 12 verschillende speelzones die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de bekende thema’s uit de populaire animatieserie, elk met veel liefde gemaakt.

 

3. Ga naar de nieuwste films in Kinepolis – Westfield Mall of the Netherlands

Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of the Netherlands in Leidschendam en heeft 11 moderne zalen met ruim 1.650 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn.

 

4. Hyperbowlen

Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets langs de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! Hyperbowling is razend spannend en wat actiever dan classic bowlen. Liever normaal bowlen? Dat stel je zelf ter plekke in op de bowlingbaan!

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelVoor alle mini-majesteiten: go back-to-school met Decor for Kids
Volgend artikelSuppen met SEB vasthouden van vakantiegevoel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in