gefeliciTAART.nl - Black Friday

Kinderkrant Kidsweek reikt sinds 2011 elk jaar rond Dierendag de titel Dier van het Jaar uit aan een dier dat iets bijzonders heeft gepresteerd of meegemaakt. Ook kan er dit jaar weer gestemd worden op vier bijzondere huisdieren. Zij maken kans op de titel Huisdier van het Jaar.  Na twee jaar afwezigheid zullen we dit ook groots gaan vieren in One Planet Den Haag, tijdens het Kidsweek (Huis)Dier van het Jaar-feest!

Niemand minder dan presentator en dierenvriend Floris Göbel zal ons (Huis)Dier van het Jaar-feest presenteren! Je kunt Floris kennen van DierenpraatTV, dat hij presenteert met Britt Dekker, van zijn eigen serie genaamd Nachtbrakers of van zijn columns uit Zo Zit Dat!. Daarnaast is Floris ook wekelijks te zien bij talkshow Hlf8 op SBS6.

Hij zal tijdens het (Huis)Dier van het Jaar-feest niet alleen de prijzen uitreiken, maar ook van alles vertellen over zijn dierenavonturen. En als klap op de vuurpijl neemt hij wel een heel bijzonder huisdier mee!

 

Dit mag je niet missen: naar de film voor maar 1 euro tijdens het (Huis)Dier van het Jaar-feest 2022!

Kom dus op 5 oktober naar ons (Huis)Dier van het Jaar-feest in One Planet Den Haag! Naast de prijsuitreikingen en de presentatie van Floris kijken we de prachtige natuurfilm Serengeti, kun je met Scoop op de foto en mag je verkleed komen als jouw favoriete (huis)dier. De beste outfit krijgt een mooie prijs! Daarnaast ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag. Meld je snel aan, want vol = vol. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://mijn.kidsweek.nl/shop

Huisdier van het jaar feest

Alle informatie

Wanneer: woensdag 5 oktober
Waar: One Planet Dome van Museon-Omniversum, President Kennedylaan 5, Den Haag
Tijd: 15:00 – 17:15 uur
Programma: 
15:00-15:20: ontvangst One Planet
15:30-16:00: presentatie Floris Göbel
16:00-16:30: prijsuitreiking (Huis)Dier van het Jaar-feest 2022
16:30-17:15: film Serengeti
17:15: afsluiting
Prijs: € 1,- per persoon (normaal bedraagt de entree € 14 voor kinderen en € 16,50 voor volwassenen)

Klik hier voor de bereikbaarheid van One Planet.

Stemmen en uitreiking

Stemmen op jouw (Huis)Dier van het Jaar kan tot maandag 3 oktober via www.diervanhetjaar.nl. Op deze website vind je alle genomineerde (huis)dieren met hun verhaal en een video. Op dinsdag 4 oktober wordt bekendgemaakt welk dier de meeste stemmen heeft gekregen en wordt uitgeroepen tot Dier van het Jaar 2022. De winnaar ontvangt een cheque van € 1.000,- voor een goed dierendoel naar eigen keuze. Tijdens het (Huis)Dier van het Jaar-feest in OnePlanet op woensdag 5 oktober wordt de winnaar van Huisdier van het Jaar bekendgemaakt. Het winnende baasje krijgt een illustratie van zijn of haar huisdier gemaakt door de Isa Bredt: bekend van @pet_disneyfication op Instagram waar ze van gewone huisdieren ware Disney-personages maakt.

Kijk voor meer info op www.diervanhetjaar.nl en www.kidsweek.nl/diervanhetjaar

Over Kidsweek

Kidsweek biedt kinderen van 7 tot 12 jaar toegankelijk, betrouwbaar en relevant nieuws uit Nederland en de rest van de wereld en verschijnt wekelijks in een oplage van 63.000 ex.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelProef De Betovering deze herfstvakantie
Volgend artikelMaak je eigen Lucas de Spin verhaal + winactie

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in