gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben je op zoek naar een middagje of avond vermaak met heerlijk eten? Kies dan voor onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede. Hier heb je keuze uit minigolf, bowlen, monkey town en nog veel meer.

 

Fusion Dome in Ede

Fusion Dome Ede is een zogenaamd fun & food center. Hier kun je terecht voor een middagje fun en lekker eten. De activiteiten verschillen en zijn niet alleen geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor oudere kinderen en volwassenen leuk. Je hebt de keuze uit:

 • Monkey town
 • 3D mini golf
 • Bowling
 • Lasergame
 • Footpool
 • Crazy voetbal
 • Levend Voetbal tafel
 • Gladiator fight
 • Darten
 • Sumo worstelen
 • Ridders gevecht
 • Silent Disco
 • Pool Café

Naast al deze activiteiten kun je er ook eten. Je hebt daarbij de keuze uit een bar, café en een restaurant. In het restaurant kun je onbeperkt eten voor een vast bedrag.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede bowling

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede games

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede

Een tijdje geleden hebben we via Socialdeal een arrangement geboekt bij Fusion Dome. Het arrangement kostte 29,50 euro per persoon en bestond uit een potje 3D mini golf en daarna 3,5 uur onbeperkt eten en drinken. Mijn dochter is al een aantal keer onbeperkt gaan eten en wilde dit graag een keer met ons doen. Voor ons zou dit de eerste keer worden dat we onbeperkt gingen eten.

Na aankomst mochten we eerst naar boven om een potje mini golf te doen. De kamers waarin je minigolf speelt zijn donker met oplichtende tekeningen op de muren. Hilarisch genoeg bleek dat door het licht ook onze kleding ineens een andere kleur had. Mijn Nike’s hadden daarbij een wel heel gaaf effect (helaas geen foto van). Maar dat alleen al is leuk voor kinderen.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede mini golf

 

Omdat het 3D mini golf is, waren sommige opdrachten echt nog wel een opgave, zelfs voor ons als volwassenen (mijn kids zijn natuurlijk allebei al volwassen). We hebben ons best vermaakt en genoten, al baalde mijn zoon wel dat hij verloren heeft. Het was tussendoor wel een beetje passen en meten in verband met de Corona maatregelen, maar uiteindelijk is alles gelukt en bleef iedereen op gepaste afstand van elkaar.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede 3d mini gol

 

Hierna was het tijd om naar de andere kant van het complex te gaan om te gaan eten. Zoals gezegd was het voor mijn dochter een bekend concept, maar voor ons nieuw. Na een korte uitleg kon het genieten beginnen.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede restaurant

Eerlijk gezegd was ik behoorlijk overrompeld door de hoeveelheid voedsel die aangeboden wordt. Er is echt heel veel keuze, zowel uit voor-, hoofd-, na- en bijgerechten. Je kunt dus echt zo veel eten als je wilt en vooral ook kiezen wat je wilt eten. Dat geldt hier ook voor het drinken. De keuze is ruim: van alcoholvrij bier tot frisdrank, chocomelk tot koffie, thee en water.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede wokken

Net als bij veel andere restaurants waar je volgens het onbeperkt eten principe kunt eten, kon je hier ook rauw vlees en vis opscheppen en deze afgeven om te laten bereiden (wokken). Daar hebben mijn dochter en ik ook gebruik van gemaakt.

Mijn zoon was net als ik overrompeld door het aanbod en heeft een bord opgeschept om u tegen te zeggen. Hier was van alles en nog wat opgeschept en het is dan ook bij dit ene bord gebleven. De waarschuwing dat hij liever vaker kleine porties op kon scheppen was duidelijk niet doorgedrongen.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede fast food
Als je niet kunt kiezen, gooi je je bord maar vol met veel fast food, zoals mijn zoon deed

 

Onbeperkt eten en drinken met je gezin

Zoals ik eerder al aan heb gegeven hadden wij 3,5 uur de tijd om onbeperkt te eten en te drinken. Nu waren wij met volwassenen en konden wij de tijd goed overbruggen met kletsen en rustig eten. Ik kan me voorstellen dat het met kleine kinderen een beetje lastiger wordt. Ik raad dan ook aan om iets mee te nemen om de kinderen te vermaken.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede salade
Ik ben dol op salade, hier nam ik meerdere borden van

De aangeboden hoeveelheid eten en drinken (onbeperkt drinken maakt deel uit van het arrangement) is ruim voldoende. Er is van alles en nog wat: van salade, groente tot diverse soorten vlees, bami, nasi, patat en nog veel meer. Verder is er een leuk dessertbuffet met verschillende kleine soorten gebakjes, ijs en fruit. In de keuken kunnen ze ook pannenkoeken bakken, dus zeker ideaal voor (kleine) kinderen.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede eten
Mijn bord met eten

Dit vonden wij van Fusion Dome Ede

Al met al hebben wij niet alleen heerlijk gegeten en gedronken, maar ook genoten van het potje 3D mini golf. Als het aan mijn zoon had gelegen hadden we nog veel meer gedaan, maar daar was op dat moment geen tijd voor. Ga je hier met (kleine) kinderen naar toe, neem dan ruim de tijd. Voordeel als je kiest voor een arrangement met eten is dat dit niet alleen iets voordeliger is, maar dat de kinderen door het spelen een beetje energie kwijt raken. Daardoor kun je later genieten tijdens het eten (of niet als ze heel erg moe zijn).

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede dessert
Dessertbordje

Er moet me wel een ding van het hart: wij bleven tot bijna sluitingstijd en aangezien er die avond slechts 10 – 15 gasten waren geweest in het restaurant werd heel veel eten afgevoerd. Dat doet echt pijn. Ik weet niet of ze bepaald eten doneren, maar helaas zag ik ook eten in de prullenbak verdwijnen. Dat is zo ontzettend zonde en zette me wel aan het denken. Natuurlijk kan het restaurant hier zelf weinig aan doen: zij weten niet vantevoren hoeveel mensen er uiteindelijk zullen komen. Ik hoop alleen dat dit een slechte avond was en zij normaliter betere zaken doen en minder weg hoeven te doen.

Dit gezegd hebbende hadden wij een zeer geslaagde avond en is dit zeker voor herhaling vatbaar. De prijs via Socialdeal was zeer redelijk (zeker omdat het onbeperkt eten en drinken was gecombineerd met een activiteit).

 

Wil je genieten? Breng dan zeker een bezoekje aan Fusion Dome in Ede.

Onbeperkt eten, drinken en fun bij Fusion Dome Ede warm buffet
Toen was alles opgeruimd
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel12 Mythes rondom de zwangerschap ontkracht
Volgend artikelAlles wat je moet weten over babykleding wassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in