gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het Spellenspektakel is begin november terug in Jaarbeurs Utrecht. Deze keer groter en uitgebreider dan ooit! Spellenliefhebbers kunnen genieten van maar liefst 20.000 m2 vol met de nieuwste bord- en kaartspellen, de klassiekers, demonstraties, en verschillende (Trading Card Game) toernooien. Bovendien is de beurs uitgebreid met het Nederlands Speelgoed Festival, waar gezinnen het nieuwste speelgoed kunnen bekijken en uitproberen. Jong en oud kan zich laten inspireren om de spellen- en speelgoedkast aan te vullen.

 

Spellenspektakel: de grootste spellenbeurs van Nederland

Jaarbeurs Utrecht staat twee dagen lang in het teken van (bord)spellen en speelgoed tijdens het spellenspektakel. Het is het uitje voor het hele gezin en biedt voor ieder wat wils. Twee hallen zijn gevuld met een divers aanbod van spellen: van educatieve kinderspellen tot strategische bordspellen, en van gezellige familiespellen tot spannende kaartspellen. Neem plaats aan een van de vele speeltafels om een spel te proberen, de aanwezige speldemonstranten helpen je gelijk op weg en voorzien je van slimme tips.

Spellenspektakel 4 en 5 november 2023 de grootste spellenbeurs van Nederland spelletje

Nederlands Speegoed Festival

In een derde hal vindt het Nederlands Speelgoed Festival plaats. Bekende Nederlandse speelgoeduitgevers zoals Spinmaster, Zuru en Schleich tonen hun nieuwste producten en bezoekers kunnen er uitgebreid mee spelen.

Daarnaast zijn de winnende producten van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 te bewonderen, het keurmerk voor goed en veilig speelgoed. Bovendien tonen basisschoolleerlingen hun zelf ontworpen spellen, gebaseerd op hun favoriete kinderboek, als onderdeel van de wedstrijd ‘Ontwerp het Kinderboekenspel’. Het winnende spel wordt echt geproduceerd.

Spellenspektakel 4 en 5 november 2023 de grootste spellenbeurs van Nederland spelen

 

Verkoop oude spellen via Bring & Buy

Bezoekers die ruimte willen maken in hun kast voor nieuwe aanwinsten, kunnen hun oude spellen verkopen via de Bring & Buy stand. Deze spellen kunnen door andere bezoekers gekocht worden. Hiermee wordt ook Right to Play gesteund, een organisatie die zich inzet voor sport en spel voor kinderen die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden.

Voor iedereen die nooit uitgespeeld raakt: bezoek het Spellenspektakel op 4 en 5 november in Jaarbeurs Utrecht!

 

Algemene informatie

Adres

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

 

Openingstijden

Zaterdag en zondag 10:00 – 18:00 uur

 

Ticketinformatie

Met je ticket bezoek je zowel het Spellenspektakel als het Nederlands Speelgoed Festival.

Dagkaart volwassene €17,50
Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar) €5,00
Dagkaart gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 36,00
Passe-partout volwassene €28,00
Passe-partout kind (4 t/m 12 jaar) €8,00
Via de NS Spoordeelwinkel zijn voordelig entreetickets in combinatie met een treinticket te koop.
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBaby Annabell® viert 25ste verjaardag met lancering Active-poppen
Volgend artikelWeekendje weg? Lees hier leuke ideeën!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in