gefeliciTAART.nl - Black Friday
Zoek je nog een leuke activiteit samen met je kind? Ga dan eens suppen! Suppen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, als je kind tenminste een zwemdiploma heeft. Suppen met SEB betekent vasthouden aan het heerlijke vakantiegevoel in eigen land.

Suppen als ouder: betere balans tussen werk en privé

Gedreven door hun eigen zoektocht naar een betere balans tussen werk en privé, zien Bas (46) en Reinier (47), de oprichters van SEB, volop mogelijkheden voor de steeds populairdere watersport suppen (stand-up paddleboarding).
Veel gezinnen gaan in het weekend de stad uit op zoek naar rust en ruimte. Terwijl de kids nog op één oor liggen, trek jij er als ouder met je paddle op uit en heb je er al een complete work-out op zitten, voordat de eerste croissantjes van de lokale bakker worden gegeten.
Suppen met SEB vasthouden van vakantiegevoel me time

Suppen met je kind

Suppen is overigens niet alleen een ontspannende en leuke activiteit voor jou als ouder (me-time tip!). Het is ook ontzettend leuk om samen met je kind te doen. Voorwaarde is wel dat je kind 6 jaar is en al in het bezit van een zwemdiploma. Het dragen van een zwemvest is een must, om de veiligheid op het water te verhogen.

Suppen met SEB vasthouden van vakantiegevoel suppen met kind

 

Met deze tips zorg je voor een leuke en plezierige suppen ervaring voor jou en je kind:

  • Stap voor stap: laat je kind rustig wennen aan het water, het board en hoe alles werkt. Voor jou zal het ook even wennen zijn als  je kind voorop zit, want dat betekent dat je je evenwicht heel anders moet verdelen. Daarbij zitten kinderen niet altijd even stil, waardoor het wat uitdagender kan zijn.
  • Veiligheid staat voorop: zorg dat je kind altijd veilig is (en jijzelf ook). Een leash verbonden met het board helpt je kind om niet te ver van het board af te drijven als het in het water valt. Verder is een zwemvest een must.
  • Kleding: pas de kleding aan op de watertemperaturen. Een wetsuit is vooral fijn als de temperaturen het af laten weten. Ook waterschoenen kunnen helpen, niet alleen wat temperatuur betreft, maar vooral voor houvast op het board.
  • Kinderen leren snel: kinderen leren over het algemeen snel en dat zul je ook terugzien in de manier waarop je kind dingen aanpakt. Geef hiervoor de tijd en ruimte.

 

Vasthouden van vakantiegevoel

Ben je nog op zoek naar een goed supboard? Kijk dan eens bij SEB. SEB heeft als doel om mensen op een eenvoudige manier ontspanning, rust en vrijheid te laten ervaren op het water, zelfs in een druk leven met werk en familie. Zowel Bas als Reinier hebben ieder met hun partner twee kids onder de tien jaar en, naast hun inmiddels zes ondernemingen, een druk gezinsleven.

SEB gelooft in het creëren van je eigen ‘vakantiegevoel’ en het vasthouden daarvan. Met het water als gids ontdek je nieuwe plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Dit zorgt voor innerlijke rust, verhoogde energie en een verbreding van je horizon.
Voor SEB draait suppen niet alleen om de activiteit zelf, maar om de complete ervaring. Het is een manier om even los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van de natuur. Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit en ben je in no time ontstresst.

 

Duurzaam, stijlvol en functioneel

Het assortiment van SEB bestaat uit stijlvolle en functionele sportartikelen die zowel geschikt zijn voor beginnende als gevorderde suppers. De eerste collectie omvat SUP boards, waterdichte tassen, kleding, drybags, vulflessen en kajakzitjes. SEB heeft een eenvoudige en tegelijkertijd rebelse uitstraling.
De in neonkleuren bedrukte sups zijn gemaakt met een knipoog naar de iconische surfcultuur uit de jaren 80 en uitgevoerd in zes verschillende modellen. Daarnaast hecht SEB veel waarde aan duurzaamheid. Stap voor stap wordt gewerkt aan het ontwikkelen van duurzame paddles, het hergebruiken van oude zeilen voor tassen, en uiteindelijk de productie van duurzame boards en andere uitrusting.
De opblaasbare sups zijn makkelijk te vervoeren. In 10 minuten sta je op het water. Of dat nou aan de Vinkeveense Plas is, een Fries meer of een idyllische Italiaanse kustlijn. Suppen vereist geen bijzondere techniek of jaren van les. Met een board en paddle komt iedereen vooruit. Het is enorm ontspannend op meerdere niveaus. Fysiek heb je er een complete work-out op zitten en train je je bovenlijf enorm. Mentaal glijdt alles van je af op het water en kom je tot nieuwe ideeën.
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel4 Kindvriendelijke tips in Westfield Mall of the Netherlands voor als het regent
Volgend artikelKom ook naar de Hasbro Spelen op 24 september 2023 in Almere

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in