gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het Vakantiepark trok de eerste drie weken van de zomervakantie al bijna 3000 bezoekers naar het theatereiland in het Zuiderpark. In de 4e 5e en 6e Vakantieweek vanaf 1 augustus staan meerdere unieke activiteiten gepland. Wat dacht je van een excursie naar het boerendorp, een magische kast en een trapezeshow? Duik in een sneeuwstorm of droom weg bij mediterrane kinderliedjes.

 

Zuiderpark vakantieprogramma

“Het Zuiderpark Vakantiepark is ook dit jaar weer een groot succes. Al vanaf de openingsdag wisten vele Haagse gezinnen ons te vinden. Bezoekers blijven ook de hele dag kleven, ze maken er een echt dagje uit van. Met dank aan onze fantastische partners en vrijwilligers is het echt een geweldige plek om te zijn,’’ zegt Annemarie de Bruijn, programmaleiding.

Aankomende programma-onderdelen:

Excursie naar Boerendorp

Ga je mee op excursie naar Boerendorp? Boerendorp is een geheime plek in het Zuiderpark waar een heleboel groentes worden verbouwd, speciaal voor de voedselbank. De boeren kunnen wel wat hulp gebruiken. Kom jij langs om ons te helpen? Ontdek hoe het zaaien, planten en oogsten in z’n werk gaat, en wordt voor een middag een echte stadsboer(in)! Woensdag 2 augustus om 13.00 uur, gratis, wel reserveren.

Een magische kast

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen? Wat zou er in de kast zitten en wat doe je als blijkt dat ‘ie betoverd lijkt te zijn?

Een familievoorstelling vol magische trucs, grappige twists, jongleerkunsten en verrassende effecten. Woensdag 2 augustus om 14.00 uur, €6,- per persoon, Ooievaarspas gratis en Vakantiepas 50% korting (met code Vakantiepas23), wel reserveren.

 

Trapezeshow

Op woensdag 9 augustus zal er voor het eerst een echte mini trapeze show op het podium plaatsvinden in samenwerking met de Ooievaarspas. Een voorstelling waarin circus, theater en muziek samenkomt. It Happens… is een klein inkijkje in het leven van circus- en theaterartiest Júlia. It Happens… is een dialoog tussen succes en falen, schoonheid en schaamte, rust en frustratie.

It Happens… laat zien dat als alles goed lijkt te gaan, je waarschijnlijk iets over het hoofd hebt gezien want niets is perfect, niemand is perfect, het gebeurt… Entree €6,- per persoon. Ooievaarspas gratis en Vakantiepas 50% korting (met code Vakantiepas23), wel reserveren.

Sneeuwstorm in augustus

Ook komt de installatie White Noise naar het theater. De data en impulsen die dagelijks door de ether en de lucht op ons komen afgevlogen zien we niet, maar laten we wel binnenkomen. Hoe zou het eruit zien, als het tastbaar werd? In de installatie White Noise van theatermaker Tamar Blom en componist Janne Piksen worden die impulsen concreet.

Je stapt een witte tunnel binnen. Je geeft je over aan de wind, en beweegt naar voren. Een storm steekt op. White Noise is een sneeuwstorm die je meegemaakt moet hebben! Gratis entree, reserveren niet nodig.

Zuiderpark Vakantiepark op de helft, nog veel te beleven komende weken genieten

 

Mediterane kinderliedjes E

Donderdag 10 augustus kun je na het voorlezen in het hangmattenbos samen met je papa of mama wandelen naar onze platte kar. Daar zit de Haagse Aymar Torres voor je klaar. Normaal speelt hij voor alle leeftijden, maar speciaal voor het Vakantiepark zingt hij deze ochtend kinderliedjes. Het muzikale talenwonder neemt jullie mee op reis langs de Cariben, Zuid-Amerika en de Middellandse Zee. Aanvang: 11.00 uur, gratis entree.

Kijk voor het hele programma op Zuiderpark Vakantiepark

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBuisjes in oren: alles wat je moet weten
Volgend artikelCadeautips voor een 6-jarige voor verjaardag en feestdagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in