Home Voorwaarden winacties

Voorwaarden winacties

Leuk dat je meedoet aan een winactie van tipsvoormama.nl. Lees even goed de voorwaarden door, zodat je de prijzen die ik mag verloten niet misloopt.

 

Winacties Tipsvoormama.nl

De ervaring heeft mij geleerd (op mijn andere website) dat veel mensen zomaar iets doen als er een winactie gehouden wordt. Daarom heb ik een aantal voorwaarden opgesteld waaraan je je moet houden als je mee wilt doen aan een winactie.  Doe je dat niet dan ben je helaas uitgesloten van deelname.

De winacties verschillen en kunnen een samenwerking zijn met een bedrijf of een winactie die ik zelf opzet en dus uit eigen zak betaal (ja, ook dat gebeurd, niet alles wordt betaald of geschonken). Mocht het om samenwerkingen gaan dan zal ik altijd proberen om de beschikbare prijs eerst zelf te testen, zodat ik precies weet wat ik mijn lezers aan mag bieden.

 

Voorwaarden winacties

  • Valsspelers worden permanent opgenomen op de zwarte lijst
  • Volgen en direct ontvolgen = naam op zwarte lijst (en dus kun je niet meer deelnemen)
  • Volg de instructies op (liken, sharen, reageren) anders ben je uitgesloten van deelname
  • Tipsvoormama is niet aansprakelijk voor prijzen die door bedrijven verstuurd worden (natuurlijk mag je me altijd mailen als er iets mis is gegaan)
  • Over de uitslag en de winactie zelf is geen correspondentie mogelijk
  • Winnaar dient binnen 48 uur op de mail te reageren anders vervalt de prijs o
  • Prijzen worden d.m.v. een speciaal programma verloot (ik maak hierbij gebruik van naamloten.nl)

Nb: valsspelers zijn mensen die proberen deel te nemen met verschillende mailadressen (zelfde IP adres) en mensen waarvan uit de FB naam af te leiden valt dat het hierbij om zogenaamde winactie toeristen gaat.

 

Door deel te nemen aan de winacties ga je akkoord met bovenstaande.

 

Winnaars

Mocht je een winnaar zijn, dan zou ik het leuk vinden als je een bericht achter laat op FB  of mij tagt op Instagram na ontvangst van je prijs. Hierdoor zien mensen dat de prijzen ook daadwerkelijk uitgereikt worden. Een foto maakt het natuurlijk nog leuker.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en winacties

Wil je nooit meer een artikel of een winactie missen? Volg mij dan op

Of abonneer je gewoon op de blog, dan krijg je een mailtje zodra er een nieuwe blog online staat.