gefeliciTAART.nl - Black Friday

Voor de allerkleintjes is er een bioscoopcompilatie gemaakt van Bing en zijn vriendjes om een geweldige bioscoopervaring te beleven op het grote scherm. Deze speciale vertoning bevat diverse Bing afleveringen en Bing spelletjes activiteiten. Vanaf 24 mei te zien tijdens speciale minimornings in diverse bioscopen van Vue en Pathe. Doe ook mee met de winactie en maak kans op vrijkaarten voor Bing en zijn vriendjes in de bioscoop.

 

Over Bing

Bing is een populaire kinderserie, geproduceerd door Acamar Films, onderdeel van het in Dublin gevestigde Brown Bag Films. De animatieserie is gebaseerd op de boeken van auteur Ted Dewan en is zowel nationaal (VK) en internationaal met diverse prijzen onderscheiden. Zo heeft Bing de International Emmy for Best Childrens gewonnen, de Writer’s Guild Award voor het beste Kinderprogramma en was het genomineerd voor een BAFTA in de categorie ‘Beste kinderprogramma’. De avonturen van het vrolijke konijntje Bing wordt in 130 landen over de wereld uitgezonden.

In de serie gaat Bing samen met zijn vrienden Sula, Coco en Pando op ontdekking. Zij beleven samen de leukste dingen. Flop is er altijd als er problemen zijn die opgelost moeten worden. Op een speelse, chaotische maar vrolijke manier neemt Bing zijn jonge kijkers op deze manier mee in de avonturen van het dagelijks leven. De populariteit van Bing heeft de afgelopen jaren geleid tot een groot aanbod films, boeken tijdschriften, apps, consumentenproducten als speelgoed, theatershow en bioscoopfilms. Meer informatie over Bing is te vinden op www.bingbunny.com.

 

 

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Neem je kindje mee naar een fantastische eerste bioscoopervaring met ‘Bing en zijn vriendjes in de bioscoop’. Bekijk zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s! Hup hup hup hup hup!

Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage en Smoothie.

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Releasedatum: 24 mei

Speelduur: 60 minuten

Taal: Nederlands

Classificatie: AL

Genre: pre-school

Regie: Nicky Phelan

Volledige stemmencast: Viggo Neijs, Juus Piek, Gioia Parijs, Joanne Telesford, Manou Jue Cardoso, Cas de Bruin, Cystine Carreon, Poppy Hendley, Beatrijs Sluitjer, Jelle Amersfoort, Peggy Vrijens.

 

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop winactie

Wil je samen met je (klein) kind de film zelf zien? Doe dan snel mee met de winactie en maak kans op 3×2 vrijkaarten voor de film. Om mee te doen laat je mij hieronder weten wie je meeneemt naar de bioscoop (en leeftijd).

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 28 mei 2023 om 00:00 uur.  In de dagen erna wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelLeren fietsen zonder zijwieltjes stappenplan
Volgend artikelGeboortefotograaf bij je bevalling

7 REACTIES

  1. Mijn kleinkinderen zijn dol op Bing! Ik zou heel graag samen met hen in de bioscoop de echte film willen zien!

  2. Heel graag. Onze kleine meid van 7 maanden is helemaal weg van Bing. Ze heeft alle knuffels al van de kruidvat behalve Bing. Heb ook een foto dat sula mee is gegaan naar het ziekenhuis gisteren. Zou leuk zijn als eerste uitje met haar en wellicht de buurjongetje van 2 maanden ouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in