gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vervelen is er deze zomer niet bij, want vanaf 20 juli draait de nieuwste kinderfilm in de bioscoop. Boeien is een leuke familiefilm die zich afspeelt aan boord van een cruiseschip. Wordt de vakantie waar Ravi en Benja vanaf het begin al geen zin in hadden toch nog spannend? Doe ook mee met de winactie en maak kans op een leuk zomers pakket en vrijkaarten voor de film.

 

Boeien, de nieuwste familiefilm van regisseur Bob Wilbers

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast.

De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.

Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren. Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op.

Benieuwd naar de trailer? Bekijk deze dan hieronder:

 

Boeien! wordt geregisseerd door Bob Wilbers die eerder voor producent Messercola De expeditie van familie Vos realiseerde. Distributeur Just Entertainment zal de film 20 juli in de bioscopen brengen.

De cast bestaat verder uit: Cees Geel, Edwin Jonker, Juvat Westendorp en Sarah Chronis die de volwassen hoofdrollen spelen. Yailah Vroom en Wout Visser spelen de beide kids. Daarnaast maakt Ellie Lust haar speelfilmdebuut.

 

Aanvullende informatie over de film

Geschikt voor alle leeftijden

Speelduur: 65 minuten

Genre: kinderfilm, familiefilm, avontuur

Er komt wat ‘geweld’ voor in de film

In de bioscoop: vanaf 20 juli ’22

Distributeur: Just Entertainment

Boeien filmposter

Winactie

Wil jij deze leuke familiefilm zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Doe mee met deze winactie en je maakt kans op 2×zomers pakket inclusief 2 vrijkaarten voor de film. Het enige wat je moet doen om mee te loten is mij vertellen met wie je de film gaat kijken.

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 24 juli 2022 om 00:00 uur. Op maandag 25 juli 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

Boeien zomers pakket
Het te winnen zomer pakket van de film Boeien

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAlles wat je moet weten over verwarmen met airco
Volgend artikelAppeltern, gezellig dagje uit met het hele gezin

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in