gefeliciTAART.nl - Black Friday

De meest pluizige helden SuperHond Buddy en TurboKat Felix ontdekken hun superkrachten in de 3D-familiefilm SuperHond &TurboKat, die vanaf 17 november in de bioscopen uitgebracht wordt door MovieCompany. Doe mee en maak kans op kaarten voor de première in VUE Eindhoven op zondag 13 november om 12:00 uur.

SuperHond & TurboKat

In 1969 stuurt een wetenschapper zijn loyale hond Buddy de ruimte in en anno 2022 crasht hij in een klein stadje waar huisdieren voortdurend de dupe zijn van dierenhater Agent Peck. Buddy is wanhopig op zoek naar zijn baasje en werkt in zijn zoektocht samen met de geniale miljonairskat Felix.

Samen beleven ze een dol avontuur dwars door de stad. Wanneer ze konijn Cassidy tegenkomen met haar achterban van dierenrechtenorganisatie G.U.A.R.D, worden ze geconfronteerd met agent Peck en zullen ze de helden worden waar iedereen op zit te wachten! Een hilarisch avontuur over vriendschap, heldendom en het geloof in de menselijke eigenschappen van positiviteit, wordt de hele familie geïntroduceerd op twee unieke superhelden: SuperHond en TurboKat.

Bekijk hieronder de spannende trailer

 

Algemene informatie over SuperHond & TurboKat

In het oorspronkelijk Britse animatieavontuur SuperHond & TurboKat (Engelse titel: StarDog and TurboCat) worden de Nederlandse stemmen vertolkt door Sara Dol (bekend van TikTok), Milan van Weelden (Grutte Pier), Fred Butter (musical Cats), Andy van Veen en Lynn Tackaert, wier stem al jarenlang in diverse Disney televisieseries te horen is.

SuperHond &TurboKat gaat 13 november feestelijk in première in VUE Eindhoven is en vanaf 17 november in het hele land in de bioscoop te zien.

Genre: Animatie                                                                                                    Lengte film: 88 minuten                                                                                  Geschikt: vanaf 6 jaar

SuperHond en TurboKat filmposter

Winactie SuperHond & TurboKat

Wil je de film zelf zien samen met je kind, neef, buurjongen of -meisje? Doe dan nu mee en maak kans op 2 vrijkaarten voor de première van de film (dus eerder dan de film eigenlijk uitkomt) op zondag 13 november 2022 om 12:00 uur in VUE Eindhoven.

Doe dus alleen mee als je zondag ook echt kunt! Op Instagram verloot ik ook kaarten voor de première.

Omdat het om een prijs voor zondag aanstaande hoef je niet meer te doen dan hieronder aan te geven dat je mee wil doen. Vrijdag verloot ik de kaarten, zodat je deze op tijd hebt voor de première.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel13 Cadeautips voor Sinterklaas verlanglijstjes
Volgend artikelTekenneus en Wijsneus, twee hilarische spelletjes voor het hele gezin

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in