gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het aftellen naar pakjesavond is begonnen. Voor veel kinderen een spannende tijd. Geef je kind af en toe rust (als het allemaal te spannend wordt) en laat het genieten van Cartoon Network Sinterklaas countdown.

 

Cartoon Network Sinterklaas countdown

Sinterklaas komt naar de stad! Terwijl hij door het land reist om iedereen z’n schoentje te vullen, word je uitgenodigd om samen met je favoriete CN-vrienden af te tellen naar pakjesavond. Zij brengen deze spannende tijd door met veel leuke avonturen. Samen met hen is wachten allesbehalve saai. Uitgelichte shows zijn: Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Craig of the Creek en We Bare Bears.

Teen Titans Go!

Robin, Beast Boy, Cyborg, Raven en Starfire wonen in Jump City en vormen samen het superheldenteam de Teen Titans. Wanneer ze de wereld niet aan het redden zijn, leven ze samen als tieners zonder bemoeizuchtige volwassenen. De misdaad bestrijden is zeker niet hun enige prioriteit. De jonge helden worstelen ook met andere problemen zoals beslissen wie de was doet, achterhalen wat de leukste grap ter wereld is en uitzoeken waar ze de lekkerste sandwich kunnen vinden. De Titans staan altijd paraat voor een avontuur, binnen én buiten het huis.

Bekijk de nieuwe afleveringen van het 7e seizoen van Teen Titans Go! vanaf 28 november elke dag om 17u20 bij Cartoon Network.

 

Total Dramarama

De ‘Total Dramarama’ serie herintroduceert een aantal van de originele “Total Drama” personages in een alternatief universum waar ze verouderd zijn van peuters tot tieners en verzorgd worden door Chef Hatchet. Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen, en flashbacks.

Gloednieuwe afleveringen van het 3e seizoen van Total Dramarama zijn te zien vanaf 21 november, elke weekdag om 15u00 bij Cartoon Network.

Cartoon Network Sinterklaas countdown + winactie teen titans go

Craig van de Kreek

Craig van de Kreek gaat over Craig en zijn twee beste vrienden Kelsey en JP. Ze beleven spannende avonturen in de Kreek, een wildernis vol actie en fantastische verhalen.

We Bare Bears

Grizz, Panda en IJsbeer zijn drie broers die proberen erbij te horen en vrienden te maken. Dat kan best lastig zijn als je een beer bent. Grizz is de oudste beer en hij leidt zijn broers met gigantisch veel optimisme, wat soms een ramp wordt. Panda, het middelste kind, is hopeloos romantisch. IJsbeer is de jongste broer en hij is onvoorspelbaar.

Gumball

Maak kennis met de Wattersons: Mam, Pap, Anais, Darwin en natuurlijk Gumball! Hij is een 12 jarige kat met een fijne neus voor ongeluk. Dat is De Wonderlijke Wereld van Gumball.

 

Winactie Cartoon Network Sinterklaas countdown

Om het allemaal nog leuker te maken mag ik een leuk pakket verloten van Cartoon Network. In het pakket vind je het volgende:

– We Bare Bears tas
– We Bare Bears pet
– Gumball slaapmaske
– Cartoon Network Lanyard
– Cartoon Network Notebook
– Cartoon Network etui
– Elliot From Earth pen

Een leuk pakket dus voor de feestdagen! Hoe maak je kans? Laat even weten voor wie je meedoet.

Cartoon Network Sinterklaas countdown + winactie pakket

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt

Deze winactie sluit op  om woensdag 23 november 2022 00:00 uur. Op donderdag 24 november 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl. Deelname alleen voor inwoners van Nederland.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTekenneus en Wijsneus, twee hilarische spelletjes voor het hele gezin
Volgend artikelLeoLeo: Het Alpacafeest! + Winactie

9 REACTIES

  1. Voor mijn neefjes! Die zijn helemaal gek op panda’s en redelijk verslaafd aan Cartoon netwerk. Die zou een grote verrassing voor ze zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in