gefeliciTAART.nl - Black Friday

Britt Dekker, haar paard Eve, Lavezzi Rutjes, Nathan Rutjes en Mega Mindy-acteur Fred van Kuijk zullen een rol spelen in De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. Dit is alweer de elfde bioscoopfilm van de populaire club. Alle tien de vorige films werden een groot succes en behaalden een Gouden Film award. Naast de vier gastacteurs zijn bekende gezichten als Coole Piet, Testpiet, Danspiet, Pietje Fernando en natuurlijk Sinterklaas weer van de partij in dit nieuwe De Club van Sinterklaas– avontuur.

 

 

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok

In deze nieuwe, muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer

 

Aanvullende informatie over de film

Geschikt voor: alle leeftijden

Speelduur: 73 minuten

Genre: Kinderfilm

In de bioscoop: vanaf 12 oktober 2022

De Vlaamse acteur Fred van Kuijk, beter bekend als Opa Fonkel uit Mega Mindy zal de rol van de klokkenmaker op zich nemen. Lavezzi Rutjes, Nathan Rutjes en Britt Dekker zijn als zichzelf te zien in de film. Bijzonder is dat ook Dekkers merrie Eve een rol zal spelen.

De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok zit net als haar voorgangers weer vol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club van Sinterklaas. De regie en het scenario van de film zijn opnieuw in handen van Martijn Koevoets. De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met TDMP Services en Source Investments.

Dutch FilmWorks brengt DClub van Sinterklaas en de Race tegen de Klok op 12 oktober uit in de bioscoop.

De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok filmposter

Winactie

Wil jij deze leuke familiefilm zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Doe mee met deze winactie en je maakt kans op 1x 2 vrijkaarten. Ik mag maar liefst 3 mensen blij maken met kaarten, dus waag vooral een kans. Het enige wat je moet doen om mee te loten is mij vertellen met wie je de film gaat kijken.

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 23 oktober om 00:00 uur. Op maandag 24 oktober 2022 worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en deze krijgen dan een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe speelgoedtrends 2023 hypes en rages beste kinderspeelgoed
Volgend artikelRace naar de finish met Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway + winactie

18 REACTIES

  1. Hier ga ik graag met met mijn twee kinderen naar toe. Een leuk uitje om alvast in de sfeer van S-klaas ten komen en natuurlijk hoort er dan popcorn bij!

  2. Natuurlijk ga ik met mijn lieve boefje van 6 jaar. Zijn zusje wordt eind november geboren en hiermee heeft hij echt even aandacht voor hem alleen! Zo verdiend ook

  3. M’n kleine meid van bijna 4 jaar is dol op Sinterklaas. De bioscoop vind ze echt reuze spannend. Dus zou graag met kleine Louise willen gaan. Dat wordt dan een groot feest voor dr

  4. Wow dit lijkt me zo leuk voor mijn jongste dochter ! Het laatste jaar dat ze het grote geheim achter 5 dec niet weet dus hier willen we echt extra van genieten !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in