gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf 21 december 2022 draait in de bioscoop De Gelaarsde Kat 2: de laatste wens. Een vervolg op deel 1 waarin de Gelaarsde Kat nieuwe avonturen beleeft. Doe mee en maak kans op vrijkaarten en leuke goodies van de film.

 

 

De Gelaarsde Kat 2: de laatste wens

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld.

Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. Jon van Eerd keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (door Anna Drijver).

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer

 

Algemene informatie

Genre: Animatie, familiefilm
Land: VS
Gesproken taal: Nederlands
Cast: Jon van Eerd, Anna Drijver
Leeftijd: 6 jaar
Speelduur: 90 minuten
Regisseur: Joel Crawford
Releasedatum: 21 december 2022

De-Gelaarsde-Kat-2_-De-Laatste-Wens_ps_1_jpg_sd-high_Copyright-2022-DreamWorks-Animation-LLC-All-Rights-Reserved

Winactie De Gelaarsde Kat 2: de laatste wens

Doe nu mee aan deze te gekke winactie en maak kans op vrijkaarten en leuke goodies. Ik mag 2 x 2 vrijkaarten verloten samen met 2 buttons en een potlodenset. Om mee te doen aan deze leuke actie laat je mij weten hoeveel levens een kat heeft.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op zondag 25 december 2022 om 00:00 uur. Op maandag 26 december 2022 worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen de winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

De Gelaarsde Kat 2 de laatste wens potloden set

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelFamiliefilm tip Hotel Sinestra + winactie
Volgend artikel8 tips om je niet te vervelen tijdens de kerstvakantie + winactie

51 REACTIES

  • Een kat heeft negen levens! Wat zou ik ook graag negen levens hebben. Heerlijk om te denken aan weer een volgend leven waarin dingen beter zullen gaan. Deze film is geweldig. Samen met mijn kleinzoon – jarig met kerstmis- het mooiste geschenk.

 1. Een kat heeft 9 levens!

  Ik ga de film heel graag kijken met het hele gezin, de extra kaartjes koop ik er zelf wel bij.

  Ik volg en like via FB EN IG.

 2. Een kat heeft volgens de overlevering negen levens. Dit kent haar oorsprong uit de Egyptische oudheid waar katten als zeer veerkrachtig, sterk en heilig werden gezien. Zo speciaal zelfs dat meerdere Egyptische goden uitgebeeld werden als katten. Er was zelfs een speciale kattengod Atum-Ra.

 3. Lijkt mij een superleuke film om met de kinderen heen te gaan! We hebben de eerdere Shrek films en de gelaarsde kat 1 gezien en die waren echt geweldig leuk.

 4. Wat super! Een kat heeft negen levens volgens de overlevering! Ik hoop het maar en het lijkt mij heel fijn om deze film te gaan zien met mijn dochters!

 5. Your comment is awaiting moderation
  Zou geweldig zijn voor de feestdagen en voor de kerstvakantie natuurlijk! Nu maar hopen dat ik ga winnen. Vergeten erbij te zetten, een kat heeft negen levens, vandaar twee keer een reactie van mij.

 6. Negen levens volgens het gezegde, helaas had de mijne er maar 1 in het echt. Levi overleed al met 7 jaar aan de gevolgen van kanker.

 7. OMG hoe leuk is dit zeg 😍 hier waag ik dolgraag een kansje voor mee want mijn dochters zouden dit echt GE-WEL-DIG vinden ! We zitten in een grote stressvolle verbouwing dus even lekker eruit en genieten verdienen mijn meisjes wel 🔥 ps. Een kat heeft 9 levens volgens de gelaarsde kat …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in