gefeliciTAART.nl - Black Friday

In De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant wordt de rust in Zandwijk opnieuw verstoord, ditmaal omdat er ninja’s in de straat komen wonen. Naast vaste gezichten als Egbert-Jan Weeber en Tygo Gernandt, maakte Dylan Haegens gisteren bekend opnieuw de stem in te spreken van de papegaai van piratenkapitein Hector Donderbus. Nieuw is dat ook zijn vriendin Marit Brugman in deze film te horen zal zijn. Zij gaf haar stem aan de (rode) papegaai van Donderbus’ aartsrivaal Knokige Krelis.

 

OVER DE PIRATEN VAN HIERNAAST 2: DE NINJA’S VAN DE OVERKANT

Voor iedereen die dol was op het eerste deel: De piraten van hiernaast, is er goed nieuws. Vanaf 20 april 2022 draait deel 2 in de Nederlandse bioscopen. Een leuke gezinsfilm die je niet mag missen, zeker niet als je kind dol is op spanning, humor en actie.

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, sluiten zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vriendschap. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën… Als dat maar goed gaat…

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer: 

 

Net als in het eerste deel kiezen de makers van De Piraten van Hiernaast voor het thema verbinding. De verschillende groepen (piraten, Zandwijkers en nu ook ninja’s) mogen dan verschillende uiterlijkheden en leefwijzen hebben, die blijken uiteindelijk toch overbrugbaar.

De Piraten  van Hiernaast van regisseur Pim van Hoeve ontving in 2020 een Gouden Film  en trok ruim 200.000 bezoekers. Voor de tweede film werd opnieuw een enorm piratenschip opgebouwd in een woonwijk in Amsterdam Noord met daarnaast nu ook een ninjahuis. De cast bestaat uit Samuel Beau Reurekas, Kyana Pacis, Matti Stooker, Celeste Holsheimer, Egbert-Jan Weeber, Tygo Gernandt, Jung Sun den Hollander, Sarah Janneh, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Peter van Heeringen, Bert Hana en Sytske van der Ster.

De Piraten van hiernaast 2 de ninjas van de overkant filmposter

Over de makers


De Piraten van Hiernaast films zijn gebaseerd op de boekenreeks van Reggie Naus (uitgeverij Ploegsma). Net als bij deel 1 tekent Pim van Hoeve (De Piraten van Hiernaast, Dummie de Mummie 1, 2, 3) voor de regie en is het scenario van de hand van Sander de Regt (De Piraten van Hiernaast, Foeksia de Miniheks). Ingmar Menning (Luizenmoeder – De Film) is de producent van de film vanuit Nijenhuis & Co in co-productie met de EO. De productie komt tot stand met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds.

 

Doe mee en maak kans op 2 vrijkaarten voor de film

Wil je de film zelf zien samen met je zoon, dochter, neefje of nichtje? Doe dan nu mee en maak kans op 2 vrijkaarten. Ik mag twee lezers blij maken, dus waag je kans. Om kans te maken op deze ontzettend leuke prijs plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan!

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 22 april 2022 om 00:00 uur. Op maandag25 april 2022 worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelHoe kan ik als moeder alles op rolletjes laten lopen?
Volgend artikelLutje Potje – Jouw kindje verantwoord buiten laten slapen

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in