gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. Vandaag maak je kans op het winnen van een leuk boekenpakket met verschillende lees- en doeboeken.

 

Lezen is belangrijk voor kinderen

Helaas blijkt lezen nog steeds een grote belemmering te zijn voor veel kinderen. Niet zo gek in een wereld waar alles digitaal gebeurd en jong en oud een eigen taal erop nahoudt. Toch is het belangrijk om lezen al vanaf jongsafaan te stimuleren. Dat begint bij het voorlezen op hele jonge leeftijd. Benieuwd hoe je jouw kind kunt helpen met lezen? Hier vind je talloze tips om je kind te helpen.

Lezen moet vooral leuk zijn en kinderen moeten er zelf de lol van inzien. Mijn zoon had aanvankelijk problemen met lezen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om hem aan het lezen te brengen door Donald Ducks. En toen ging het ineens snel, want hij zag de lol in van lezen. Van Donald Ducks ging het naar andere strips en voor ik het wist verslond hij boeken. Eerst van zijn eigen leeftijd, maar al gauw was ook daar de lol vanaf, dus stapte hij over naar leerzame boeken voor volwassenen.

Inmiddels is hij volwassen en leest hij vooral online. Best wel jammer, maar aan de andere kant ook heel begrijpelijk. Toch heeft de zin om te lezen ontzettend veel geholpen. Niet alleen op school, maar ook voor zijn algemene ontwikkeling. Mijn dochter heeft ook altijd wel gelezen, maar was bij lange na niet zo fanatiek. Inmiddels is ook zij volwassen en is juist zij degene die fysieke boeken bestelt en leest.

 

December win 10-daagse: win een leuk boekenpakket

Zoals je begrijpt is en blijf lezen ontzettend belangrijk. Je kunt thuis een boekenkast erop nahouden, boeken lenen bij de bieb, een weggeef boekenkast in je omgeving zoeken of gebruik maken van een abonnement. Ik schreef al eerder over een ontzettend leuk boekenabonnement van Boekskes.nl. Voor mijn blog heb ik toen een aantal boeken ontvangen en ik doe er nog een aantal andere boeken en een leuk kindertijdschrift bij.

Het boekenpakket bevat 3 leesboeken, een Studio 100 kleurboek, 1 Dino Stickerboek en een tijdschrift van National Geographic Junior. Voldoende dus om in de kerstvakantie lekker bezig te zijn.

 

Hoe maak je kans op dit leuke boekenpakket?

Om kans te maken op dit te gekke boekenpakket plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 4: Maak kans op het houten zeehonden evenwichtsspel

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electronics groep 3 & 4Β 

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelGlimlach tieners heeft invloed op hun zelfvertrouwen
Volgend artikelDecember win 10-daagse: win het houten zeehonden evenwichtsspel

83 REACTIES

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 3 jaar, hij vind het heel leuk als papa of mama een boekje voorleest voor het slapen gaan.
  Maar voor hem zelf zal vooral het dino stickerboek favoriet zij hahaha

 2. Lezen is inderdaad enorm belangrijk. Het stimuleert de fantasie en helpt met het uitbreiden van de woordenschat. En het is gewoon ook erg leuk! Ik ben als kind ook altijd een boekenwurm geweest en nooit meer van die verslaving afgeraakt.

 3. Wat een super leuk boekenpakket!!! Zou deze boeken heel graag willen voorlezen aan mijn leerlingen op school! Die zullen het vast en zeker tΓ© gek vinden!! πŸ™‚

 4. Superleuke boeken! Ik doe graag mee zodat mijn dochter van 13 ze mee kan nemen naar haar school, speciaal onderwijs, om samen met haar vriendinnen ermee te kunnen spelen en lezen.

 5. HEERLIJK! ALS LEESVERSLAAFDE OMA ZOU IK DAT HET LEUKSTE EN FIJNSTE CADEAU VINDEN!
  NU NOG MIJN KLEINKINDEREN ENTHOUSIAST MAKEN!

 6. Ik doe mee voor Joud, een Syrisch jongentje die ziek thuis zit met corona, en zijn Nederlands kan oefenen met Nederlandse boeken

 7. Leuke actie,
  mijn kleinzoon “leest” op zijn manier een boek
  (kijken en zelf verhaal er bij vertellen πŸ™‚ )
  dus dat is een potentiΓ«le lezer aan het worden.

 8. Wat een leuke prijs. Ik heb hier thuis een jongetje en een meisje en ze hebben sinds kort het lezen ontdekt. Zo leuk om te zien. Deze boeken zijn daarom meer dan welkom, wij doen heel graag mee!

 9. Heel erg leuk voor de kinderen 😊😊, ik doe erg graag mee πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„ Groetjes Anneliese de Waal

 10. Mijn kleinkinderen zijn alle drie gek op lezen en ik maak ze hier erg blij mee.
  Boeken kun je nooit genoeg hebben!
  Graag doe ik mee.

 11. Ik doe mee voor mijn neefje. In de Kerstvakantie komt hij een aantal dagen bij me logeren en met dit leuke boevenpakken kunnen we dan gezellig samen een paar uurtjes zoet zijn!

 12. Samen (voor)lezen is hier elke dag vaste prik. Dit pakket zou dus goed in de smaak vallen voor zowel ons meisje als voor haar moeder.

 13. Ik doe graag mee voor mijn 4 schatjes voraal de oudsten die super graag boeken lezen hier thuis hebben we nooit genoeg wat betreft boeken en daar ben ik blij om dat ze graag lezen..

 14. Op de valreep πŸ˜…. Altijd welkom, nieuwe boeken. Het gaat momenteel wel heel hard hier, hij is helemaal los en leest alles wat los en vast zit πŸ₯°πŸ₯°.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in