gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. Vandaag maak je kans op het winnen een leuk pakket van Cartoon Network.

 

Jellystone vanaf 13 december om 15:20 uur op Cartoon Network

Welkom bij de gloednieuwe geanimeerde komedie Jellystone!, vol karakter! Grote kans dat je zelf groot bent geworden met Yogi Bear, Huckleberry Hound, Top Cat en Jabberjaw. Deze kleurrijke figuren zijn terug om ook jouw kinderen te laten genieten van de bekende Hanna-Barbara personages en hun avonturen.

Ieder karakter heeft zijn eigen taak in het dorpje Jellystone om alles draaiende te houden. Huckleberry Hound is de trotse burgemeester van Jellystone die alle chaos veroorzaakt door de inwoners, probeert op te lossen. Hij maakt zich niet snel druk, maar gelukkig kan hij ook terugvallen op zijn rechterhand Mr Jinx. Yogi, Cindy en Boo Boo werken in het ziekenhuis om de inwoners van goede zorg te voorzien, maar dat betekent niet dat alles ook “goed” gaat…

Top Cat doet waar Top Cat goed in is: met zijn gladde praatjes de inwoners voor zijn karretje spannen om voor zijn bende te zorgen. Jabberjaw werkt in de kledingzaak van Magilla waar alle bekende dasjes en hoedjes verkocht worden. De paden van deze en vele andere karakters kruisen elkaar dagelijks op leuke en grappige manieren, waardoor dagelijkse activiteiten veranderen in knotsgekke avonturen.

Je kunt deze gekke avonturen vanaf 13 december om 15:20 uur volgen.

 

December win 10-daagse: win een leuk pakket van Cartoon Network

Is jouw kind ook fan van Cartoon Network? Dan mag je deze winactie niet missen. Je maakt namelijk kans op een leuk pakket van Cartoon Network. Wat er allemaal in het pakket zit?

– We Bare Bears knuffel (staand)
– CN headset
– Ben10 magneet
– Elliott from Earth floating pen

Zoals je ziet een mooi en gevarieerd pakket voor elke fan.

Win een leuk pakket van Cartoon Network 1

 

 

Hoe maak je kans op dit ontzettend leuke pakket?

Om kans te maken op dit ontzettend leuke pakket plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 4: Maak kans op een leuk houten evenwichtsspel

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electro groep 3 & 4 

Dag 7: Doe mee en maak kans op het winnen van het spel Coral Reef

Dag 8: Doe mee voor leuke VTech prijzen

Dag 9: Maak kans op Monopoly Peppa Pig

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDecember win 10-daagse: win Peppa Pig Monopoly
Volgend artikelLiegen over Sinterklaas en de Kerstman, is dat wel oke?

40 REACTIES

 1. Wat een verwennerij die win 10-daagse, ook dit keer weer een super leuk pakket van Cartoon Network! Ik waag graag een kansje.

 2. Mijn kleinzoon kijkt ook regelmatig naar de cartoons op tv.
  Dit is een prachtig pakketje om te winnen voor hem.
  Ik doe graag mee en volg bloglovin.

 3. Hier thuis zijn we de grootste fan van Panda van We Bare Bears. Graag doe ik mee om ons gezin hier mee te verassen. Niet voor mezelf maar voor hun, omdat ik blij 🙂 ben hun moeder te zijn. 💖🦋🍭🧁🐱🍰
  En er van geniet ze elke dag weer te zien opgroeien.

 4. Het zou superleuk zijn om dit pakket te winnen. Onze zoon heeft een knuffel in bed die we ooit gewonnen hebben op de kermis, maar die is echt hoognodig aan vervanging toe.

 5. Ik weet dat bijna iedereen hier aan mee doet voor zijn of haar kids, maar ik maak toch echt mijn vriend hier het allergelukkigste mee! Een echte CN-fan! Dus ik doe graag mee voor hem, hij is jarig met kerst dus dit zal een leuk cadeautje zijn voor onder de boom 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in