gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. Vandaag maak je kans op het winnen van het houten zeehonden evenwichtsspel, een prijs voor ouders met jonge kinderen.

 

Wie is Jouéco?

Jouéco is een Nederlands bedrijf dat een verrassend en leuk assortiment houten speelgoed heeft. Het bedrijf richt zich daarbij met name op kinderen vanaf 6 maanden tot en met 3 jaar en ouder. Het speelgoed is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voorzien van leuke en kleurrijke illustraties die zeker tot de verbeelding van je kind spreken.

Alle speelgoed is ontworpen met het oog op de motorische ontwikkeling van je kind. Tegelijkertijd wordt niet alleen de motoriek van je kind gestimuleerd, maar ook de creativiteit geprikkeld. Omdat het speelgoed gemaakt is van hout kan het tegen een stootje en gaat het jarenlang mee.

 

December win 10-daagse: win het houten zeehonden evenwichtsspel

In het assortiment vind je heel veel leuk speelgoed: van een vormenstoof tot een uitvouwbare werkbank in truck. Genoeg keuze voor jongens en meisjes en een aanrader als je duurzaam houten speelgoed zoekt. Voor deze winactie verloot ik het zeehonden evenwichtsspel. Dit is een leuk spel dat de motoriek van je kind gegarandeerd stimuleert. Ik schreef hier al eerder een artikel over, deze vind je hier.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3+ jaar

 

Hoe maak je kans op dit spel?

Om kans te maken op dit spel plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

 • Volg tipsvoormama op Facebook
 • Volg tipsvoormama op Instagram
 • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
 • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

 

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electronics groep 3 & 4 

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDecember win 10-daagse: win een leuk boekenpakket
Volgend artikelWin 10-daagse maak kans op Sophie de Giraf early learning toys set

81 REACTIES

 1. Wat een leuk spel! Vrolijke kleuren en grappig zeehondje. Dat staat garant voor uren speelplezier. Inderdaad een mooi spel om de motoriek te stimuleren.

 2. Geen zielige verhalen of rijmpjes 😀👍 wij doen graag mee leuk om met de kids te spelen tijdens de feestdagen

 3. Oh wat een leuke winactie! Zou heel graag mee willen doen! Vorige week gehoord dat mijn “kleine” broertje en zijn vriendin zwanger zijn en ik voor het eerst tante ga worden! Zou ze heel graag willen verrassen met dit leuke houten spel!

 4. Wt zou dat genieten zijn voor mijn twee jongste kleinkinderen en -deze onhandige – oma doet natuurlijk mee en telt ook nog eens voor twee!

 5. Aah leuk, mijn hart smelt als ik dit zeehondje zie.
  Mijn oudste zoon heeft ook ooit zo’n spelletje gehad bij oma thuis en die was er altijd heel druk mee. Heel wat jaren geleden.
  Ik zou zoiets ontzettend leuk vinden voor onze jongste zoon.

 6. dit is echt iets voor mijn kleindochter van 1,5 jr en de tweede komt eind deze maand. Dus nog jaren speelplezier van deze prijs !

 7. Wat een verwennerij die December win 10-daagse! Ook dit zeehonden evenwichtsspel vind ik weer erg leuk. Een leuk Kerstcadeautje voor mijn nichtje.

 8. Super leuk!!
  We hebben een soortgelijk spel gehad. Maar helaas na een poosje niet meer compleet dus win ik voor haar graag een nieuwe.

 9. Ik heb wat met zeehongden, hun vorm die uit 1 lijn lijkt te bestaan. Die lieve grote ogen, de grappige snorharen… Ben aks kind met mijn oma naar Pieterburen geweest, zo geweldig! Een reisje daarheen met mijn dochtertje zit er niet in. Maar als ze speelt met deze mooie houten zeehond, zal de herinnering zeker boven komen en me goed doen. Net zoals het plezier dat mijn meiske heeft met dit mooie speelgoed, dat ook doet. Maak heel graag kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in