gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. Vandaag maak je kans op het winnen van het spel Life in the Coral Reef.

 

Feestartikelen.nl, meer dan alleen feestartikelen

Als je een kinderverjaardag wil organiseren dan ben je bij Feestartikelen.nl aan het juiste adres. Je vindt hier werkelijk alles wat je nodig hebt voor je feestje. Van ballonnen tot slingers en van confetti tot vlaggenlijnen. Ook als je een speciaal thema op het oog hebt zul je hier slagen. Nu heb ik al aangegeven dat deze online shop meer heeft dan alleen feestartikelen.

Een tijd geleden heeft feestartikelen.nl het assortiment van feestdecoraties uitgebreid met spellen, speelgoed en knutselspullen. Op die manier kun je niet alleen verjaardag versiering bestellen, maar ook direct een leuk cadeau voor de jarige uitzoeken. Overigens hebben ze niet alleen feestartikelen voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen.

In het assortiment speelgoed, spelletjes en knutselspullen vind je echte parels. Waaronder spelletjes die je in de standaard sorteringen van speelgoedwinkels niet snel zult vinden. Dat maakt het shoppen extra leuk. En voor de prijzen hoef je het niet te laten, want deze zijn hartstikke aantrekkelijk.

Leestip: Zo organiseer je een stressvrije verjaardag

 

December win 10-daagse: win het spel Life in the Coral Reef

Vandaag mag ik zo een pareltje van een spel verloten. Het gaat om het spel Life in the Coral Reef. De bedoeling van het spel is om in het koraalrif te duiken en op zoek te gaan naar de verstopte dieren. Als je veel geluk hebt dan vind je misschien zelfs de verborgen schatkist. In het spel zitten maar liefst 17 3D dieren om het extra aantrekkelijk te maken.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder

Je kunt het spel spelen met 2 – 4 personen

Speelduur: 20 minuten

 

 

Hoe maak je kans op dit ontzettend leuke spel?

Om kans te maken op dit ontzettend leke spel plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk extraatje.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 2: Maak kans op het spel Nocturnally

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 4: Maak kans op een leuk houten evenwichtsspel

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electro groep 3 & 4 

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDecember win 10-daagse: win Jumbo Electro basisschool groep 3 & 4
Volgend artikelDecember win 10-daagse: win leuke prijzen van VTech

59 REACTIES

  1. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon. Wij spelen graag ‘s avonds na het eten nog een spelletje met ons gezin.

  2. Dit spel spreekt me wel aan. Wij houden hier net als de kinderen allemaal van spelletjes, deze zouden we graag in de kerstvakantie uit willen proberen.

  3. Ik doe mee voor mijn neefje. In de Kerstvakantie komt hij een aantal dagen bij me logeren en dan kunnen we gezellig samen dit leuke spel spelen!

  4. Mijn kleinkinderen vinden het altijd weer leuk als ik een nieuw spelletje heb.
    Dus doe ik graag mee voor dit leuke spel en volg op bloglovin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in