gefeliciTAART.nl - Black Friday

De decembermaand staat helemaal in het teken van de feestdagen. En om het extra feestelijk te maken houd ik een december win 10-daagse. We trappen af met het spel Nocturnally van Sunny Games.

 

Wie is Sunny Games?

Sunny Games ontwikkelt spelletjes waarbij het niet draait om winnen, maar om samenwerken. In het assortiment van Sunny Games vind je 19 coöperatieve spelletjes. En voor alle spelletjes geldt: alleen door samen te werken en creatief te zijn kun je het gezamelijke doel behalen. Je kunt of samen winnen of samen verliezen, maar dat maar één speler de winnaar en één de verliezer is, dat bestaat niet. Hierdoor stimuleren deze spelletjes vaardigheden zoals overleg, samenwerking en altruïsme. Ideaal als je niet tegen verlies kan of je kind op een andere manier kennis wil laten maken met samen spelen.

Bij de ontwikkeling van hun spellen wordt nauw samengewerkt met Earth Games. Ook doet het bedrijf er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Deze missie vind je hier terug. Zoals gezegd heeft het bedrijf inmiddels 19 spelletjes op de markt gebracht voor jong en oud. Zo schreef ik al eerder over het spannende spel De geheime gang. Voor de wat oudere kinderen is het spel Nisyros een aanrader. Hieronder vind je nog een aantal spelletjes die door Sunny Games uit zijn gebracht en die allemaal stuk voor stuk een aanrader zijn.

 

December win 10-daagse: win het spel Nocturnally van Sunny Games

Inmiddels heeft Sunny Games een nieuw spel op de markt gebracht en dit spelletje kun je vandaag winnen. Het gaat om het spel Nocturnally, een leuke versie van het bekende memoryspel. Het spel speelt zich in het donkere bos af. De jonge nachtdieren kunnen hun ouders niet meer vinden. Gelukkig krijgen ze in hun zoektocht hulp van Vuurvlieg en Glimworm. Zou het lukken om de nachtdieren bij elkaar te brengen voor zonsopkomst?

Omdat het een coöperatief spel is helpen de spelers elkaar om de kaarten te onthouden. Omdat het spel meerdere spelniveaus heeft blijft het leuk en uitdagend.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder

Voor 1 – 6 spelers

Spelduur: 15 minuten

 

 

Hoe maak je kans op dit spel?

Om kans te maken op dit spel plaats je een leuke reactie hieronder. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan! Iedereen die meedoet zal zijn of haar reden hebben om mee te doen en elk kind verdient een leuk spelletje.

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op 17 december 2021 om 00:00 uur. Op 18 december 2021 worden alle winnaars bekend gemaakt op Facebook en krijgen winnaars een mailtje van mij. Winnaars worden geloot via naamloten.nl

Doe ook mee met de andere winacties van de win 10-daagse:

Dag 1: Maak kans op het spel blik gooien

Dag 3: Maak kans op een leuk boekenpakket

Dag 4: Maak kans op het houten zeehonden evenwichtsspel

Dag 5: Maak kans op De kleine Giraf early learning toys set

Dag 6: Doe mee en maak kans op Jumbo Electronics groep 3 & 4 

Dag 7:

Dag 8:

Dag 9:

Dag 10:

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDecember win 10-daagse: win blikgooien
Volgend artikelGlimlach tieners heeft invloed op hun zelfvertrouwen

75 REACTIES

  1. Samenwerken is een vaardigheid die belangrijk is voor het hele leven. Dat goed leren, daar kan je nooit te vroeg mee beginnen. En wat is leuker om dat spelenderwijs te doen?

  2. Ik wil hem graag winnen voor mijn zoontje van 6! Hij tekent zo graag en doet graag spelletjes, ideale combinatie dit spel.voor hem! En ik speel graag met hem mee!!

  3. Ik doe graag mee voor mijn neefje. In de Kerstvakantie komt hij een aantal dagen bij me logeren en met dit leuke spel kunnen we dan gezellig samen een paar uurtjes zoet zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in